14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialProgramul de exterminare e în grafic | OPINIE

Programul de exterminare e în grafic | OPINIE

Am ascultat un discurs în Parlament din care am aflat că mi-e din ce în ce mai bine. A doua zi, nu mai erau bani pentru militari. Tudose era revoltat că s-a aflat, iar Olguța ne amenința că poate nu mai dă ea nicio indemnizație așa cum e în țările foarte dezvoltate. A treia zi, Spaima Băncilor îi certa pe ăia de la FMI. În mod normal, m-aș fi trezit și aș fi răsuflat ușurat că a fost doar un coșmar. Dar nu! E chiar programul de exterminare, era să zic de guvernare, al PSD. E totul în grafic, așa cum ne asigura noul Terente care-și face de cap cu România.

Dacă ritmul în care curg imbecilitățile din gura unor miniștri se menține așa, nu vom mai putea nici emigra pentru că o să fim considerați cu toții prea proști ca să fim folositori la ceva. Nimeni nu ne va crede că suntem întregi la minte dacă ne-am ales astfel de inconștienți cu tupeu să ne conducă.

Țâfna asta țățească, altoită cu mârlănia de cartier și șmecheria păguboasă au făcut deja ravagii pe care le simțim tot mai acut. Cifrele aruncate ca niște zaruri măsluite nu țin de foame și nici de cald. Și nu m-ar mira să-și dea o lege prin care ei, îmbuibații, să poată fura în continuare. Doar ei! Îi rezolvă Tudorel, așa pe blat, cum știe el.

Faptul că un bandit pus de PSD la CNAS a lăsat oameni să moară cu bună știință nu-i atinge pe greii puterii. I-a atins definitiv însă pe mulți dintre cei care i-au votat. Vorbim despre cel mai grav atentat la sănătatea românilor produs de „specialiștii“ PSD. Pentru fraierii care i-au votat mai au niște pixuri din campanie și-ace­leași­ promisiuni, tot de atunci.

Știu că o să-i prostească din nou, altfel ar inventa și alți vinovați în afară de Băsescu și Boc. Curios, deși ne conduc cu viteză spre falimentul general, mai au încă susținători. Majoritatea n-ar pricepe oricum nimic, l-ar vota și-acum pe Ion Iliescu, dar mai sunt câțiva pe care nu-i înțeleg. Cum să fii atât de supărat pe tine însuți încât să te minți că tot acest coșmar e un vis frumos? Într-o firmă serioasă, Tudose ar fi cel mult paznic la tomberoane, și asta datorită staturii, Olguța ar fi pe aceeași treaptă cu Floricica Dansatoarea, iar unul ca Liviu Pop Genunche ar fi pe lista de așteptare în tura de noapte la nonstop-ul din colț.

Oare își vor da vreodată seama frumoșii culți care ieșeau la Cotroceni în iarnă că pot rămâne printre primii fără izmene? Dar cei care-i susțineau de-acasă? Probabil că nu, pentru că s-au obișnuit de prea mult timp să umble cu izmenele rupte, să fie păcăliți și furați.

Pentru noi, ceilalți, va fi însă greu. E prea mult să vezi că orice previziune negativă e depășită de aceste minți mult prea întunecate. Un nou val de oameni buni va pleca. De bine ce le e, așa cum au plecat și medicii de la Colentina din raiul de pe pământ.

Cei care vor rămâne vor încerca să lipească cioburile acestei țări scăpate prea des din mână. Iar cei vinovați vor scăpa nepedepsiți, numărându-și liniștiți banii prin cine știe ce insulă, pentru că, de fapt, ei sunt Sistemul.

Și dacă ar fi să se întâmple ceva, doar luminile telefoanelor mobile ar fi mult prea puțin pentru aceste brute rudimentare.  

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă