19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialNu avem voie să negociem cu teroriștii din PSD! OPINIE

Nu avem voie să negociem cu teroriștii din PSD! OPINIE

De când, aseară, pe întuneric, guvernul de lachei al lui Dragnea a decis să dezincrimineze abuzul în serviciu sub 200.000 de lei, dar și abuzul de putere prin legiferare aberantă, aud îndemnuri, chiar de la oameni bine intenționați, la calm și cumpătare.

 

Calm și cumpătare? Echilibru? Nuanțe?
 
Chiar nu înțelegem, nici măcar acum, că la Guvern avem o celulă teroristă care ne-a luat ostatici și amenință că ne va decapita, pe rând, dacă protestăm? Chiar nu pricepem că, dacă ar fi avut o cât de mică urmă de discernământ, acestui Guvern nici măcar nu i-ar fi trecut prin cap (prin capul lui Dragnea, evident, el este Guvernul) să redacteze astfel de proiecte de OUG, darmite să le mai și aprobe?
 
Chiar nu vedem că acești androizi fără conștiință din Executiv îndeplinesc niște ordine, rece, cinic, de-ar fi să piară lumea?
 
Apele nu mai sunt tulburi, ele s-au limpezit și au înghețat, putem să admirăm în toată nuditatea lui hâdă hăul neclintit din fața noastră: ei ne-au luat la bătaie, ne-au înjurat, ne-au scuipat, și-au votat legislație preferențială, s-au purtat ca niște dictatori demenți izolați în spatele cordoanelor de securitate iar noi ar trebui să fim politicoși, nuanțați, să încercăm să discutăm cu teroriștii folosind argumente, raționamente, să stăm la coadă la audiențe și, în general, să stăm liniștiți la locurili noastri, cum ne-a cerut Ceaușescu în '89. 
 
Nu, nu se mai poate așa, cu teroriștii nu se negociază. Teroriștii trebuie zdrobiți prin orice mijloace. Altfel, mâine vom fi nu califat, ci teleormanat. Vom purta cu toții în pașapoarte, dacă vom mai apuca să le folosim, numele patriei: Teleormanatul România. 
 
Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă