Reacție la cald. Nu mai dați vina pe tinerii indiferenți și pe pensionarii proști. PNL e cel care a readus PSD la guvernare | TOP cele mai citite OPINII

Razvan Chiruta Actualizat: 31.12.2016 - 19:03

Nu aş fi aşa supărat pe "poporul prost". Nu poți să le oferi alegătorilor un terci pe care să-l vinzi drept caviar şi să te superi că nu îl cumpără prea mulți.

Share

Conform analytics.google.com, peste 24.500 de persoane au citit acest comentariu.

Dacă e să găsim vinovați pentru că PSD are 45% din voturile celor care au venit duminică la urne - cel mai mare scor electoral al acestui partid - aceştia nu se află nici printre "prostimea" din rural care votează mafioți, nici printre "hipsterii" care nu au ieşit la vot.

Principalul vinovat e PNL, care de vreo patru ani tot încearcă să ne ia de fraieri: a fost cu USL, în 2012, împotriva statului de drept şi apoi a vrut să îi credem îngeri și apărători ai dreptății. A susținut ani la rând guvernul Ponta şi acum s-a ascuns după Dacian Cioloş. S-a jucat de-a candidatura în București, la alegerile locale de anul acesta, oferindu-ne când un personaj cu imagine de mafiot precum Cristian Buşoi, când un neolegionar colaborator al Securității comuniste, precum Marian Munteanu, când un pierzător născut premier și mort speranță precum Cătălin Predoiu.

Liberalii au sperat că Dacian Cioloş le va face toată treaba electorală şi l-au scos în fereastră pe Leon Dănăilă, de parcă asta vor tinerii, să fie conduşi de un neurochirurg de 80 de ani cu idei retrograde.

Prin urmare nu aş fi aşa supărat pe "poporul prost". Nu poți să le oferi alegătorilor un terci pe care să-l vinzi drept caviar şi să te superi că nu îl cumpără prea mulți.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...