Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pe ce se bazează aroganţa lui Ponta

Andreea Pora 02.12.2013 - 23:03

Intrată în folclor, monumentala aroganţă şi corupţie a Guvernului Năstase este reprodusă înzecit de actuala putere. USL şi Cabinetul Ponta par să nu fi învăţat nimic din lecţia aspră primită de colegii ...

Share

Intrată în folclor, monumentala aroganţă şi corupţie a Guvernului Năstase este reprodusă înzecit de actuala putere.

USL şi Cabinetul Ponta par să nu fi învăţat nimic din lecţia aspră primită de colegii socialişti în 2004 şi nici măcar din mai re­centa poveste de succes a prăbuşirii PDL. O năucitoare încredere în sine, bazată pe procentul obţinut în alegerile din 2012, este stindardul sub care tro­păie victorioşi useliştii de pretutindeni. Ponta şi majoritatea par convinşi că niciun eşec al guvernării, nicio măgărie sau minciună nu-i pot atinge şi nu le vor şubrezi procentele şi şan­sele electorale. Cred că îşi pot permite orice. Deocamdată, sondajele confirmă aprecierea. USL se menţine aproa­pe de cota din alegeri, iar PDL este cantonat undeva în jur de 18%, nereuşind să reatragă propriul electorat pierdut în­tre locale şi parlamentare.

Citeşte mai mult pe Revista 22.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...