Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Îl așteptăm pe Chuck Norris să devină rus | OPINIE

Fata din multinațională Actualizat: 26.11.2016 - 20:57

Cimitirul dinozaurilor se află mai nou în Rusia. Începutul a părut o distracție de moment, apoi treaba a devenit serioasă. Cu siguranță se întâmplă ceva ce ne scapă…

Share

Cimitirul dinozaurilor  se află mai nou în Rusia. Începutul a părut o distracție de moment, apoi treaba a devenit serioasă. Cu siguranță se întâmplă ceva ce ne scapă…

Președintele rus Vladimir Putin i-a dat vineri pașaportul rusesc actorului american Steven Seagal și a declarat că speră că acest gest va fi perceput ca un simbol al modului în care diviziunile dintre Moscova și Washington încep să fie depășite! Sincer, nu știu de ce, dar nu îl văd pe Seagal în niciun rol, darămite de simbol. La ceremonia în care actorul american a semnat noul său pașaport în fața lui Vladimir Putin, liderul de la Kremlin a declarat: "Vreau să vă felicit și să-mi exprim speranța că acesta este un alt gest, deși mic, care să fie un semn al normalizării graduale a relațiilor dintre țările noastre".

Kremlinul a anunțat la 3 noiembrie faptul că Vladimir Putin a semnat un ordin prin care îi acordă cetățenia rusă lui Seagal. În decret se menționează “Seagal Steven Frederic, născut la 10 aprilie 1952 în SUA, este naturalizat în Rusia”, potrivit sputniknews.com. În 2013 a primit cetățenia rusă actorul francez Gerard Depardieu și atâta tam-tam s-a creat, că până la urmă ne-am plictisit cu toții de rusăriile lui Depardieu. Dar acum deja se îngroașă gluma. Știți care e chestia …uimitoare? Că în ianuarie 2016, Steven Seagal a primit și cetățenia sârbă, după ce a deschis o școală de Aikido la Belgrad și a avut mai multe întâlniri cu președintele Tomislav Nikolic și prim-ministrul Aleksandar Vucic. Nu înțeleg de ce nu i s-a oferit și cetățenia română, că un român în plus ce mai conta, aveam și noi cu ce să ne laudăm pe 1 decembrie.

Nu știm cine va mai urma, dar îl așteptăm cu interes pe Chuck Norris să ne arate pașaportul de rus sadea!

PS - Cerealele sunt micul dejun al campionilor, campionii sunt micul dejun al lui Chuck Norris; Chuck Norris este atât de rapid încât lumina nu îl poate găsi; Chuck Norris îți omoară prietenii imaginari; Chuck Norris poate auzi limbajul mimico-gestual; Chuck Norris a făcut un Happy Meal să plângă; Când Chuck Norris intră într-o încăpere nu aprinde lumina, ci stinge întunericul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...