Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

26 mai – Un vot pentru suveranitate

Marius Ghilezan Actualizat: 22.05.2019 - 16:09
Marius Ghilezan

Duminică, 26 mai 2019, românii sunt invitaţi la vot. O dată pentru alegerile europarlamentare, a doua oară pentru #referendum.

Share

După o campanie parazitată de teme globaliste, cu mesaje emise de apostolii noii doctrine, transmise ca pentru proşti, românii cred că votează pentru cine va fi la putere în ţară, nu afară.

Alegerile de duminică nu au niciun impact asupra vieţii politice. Aceeaşi majoritate va susţine Guvernul. Nu pică Dăncilă dacă se vor învârtoşa purtătorii de batistuţe sau oficinele Ordinului Închinării. Nici dacă luni va fi condamnat Dragnea în contrafăcutul proces al secretarelor, aşchiuţele Sistemului nu vor ajunge la butoane, cum nici Ponta nu va mai nimeri coşul din prima.

Va fi tot ca înainte. Tot Petre Daea va susţine agricultura cu subvenţii, tot Carmen Dan va apăra ordinea de drept, tot Teodorovici va gestiona finanţele ţării.

O serie de români vor vota cu actuala coaliţie PSD-ALDE, alţii cu cei din opoziţie. Aşa e democratic.

Cei care nu-şi amintesc de anul cu zero absorbţii, de scăderile salariilor bugetarilor, de tăierile de pensii pot vota colegii dubaşului din Cluj, pe Blaga, pe Falcă, pe Hava, toţi pedeliştii care au tocat 20 de miliarde dolari de la FNI, fără să dea niciodată socoteală.

Mai sunt unii care vor autostrăzi, spitale, nu catedrale. Aceşti incaşi ai Ordinului Globalizării nu ai cum să-i convingi, ei o ţin langa cu portul de antireligie.

Majoritatea românilor ştiu cine le-a mărit subvenţiile de la agricultură, pensiile şi salariul minim.

După Ungaria, cu 5,2%, România condusă de Viorica Dăncilă este pe locul 2 în Europa la creşterea economică.

Cine vrea regres şi dependenţă de Merkel & Macron nu are decât să voteze comedia USR-PLUS sau pe trimisul Unităţii pe locul 1 la PNL.

Românii care mai judecă au de ales. Între trecut şi viitor.

PNL a construit România modernă. Ani de zile am votat săgeata. Dar astăzi, sub administraţia Orban, aservită statului paralel şi implicit lui Iohannis, nu e decât umbra măreţului partid al Brătienilor. Face parte din PPE, partidul condus de Manfred Weber, urmaşul lui Merkel.

Cine vrea vasalitate şi rang inferior e liber să voteze PNL, USR, PLUS sau Pro România. Cei ce vor suveranitate, tradiţie şi familie tradiţională nu au de ales. Trebuie să voteze unica forţă în tandem PSD-ALDE, care se luptă să ieşim din statutul de ţară de mâna a doua.

L-aţi văzut vreodată pe Iohannis să le ceară liderilor europeni condiţii mai bune pentru românii din diaspora? S-a luptat el vreodată să aibă ţăranul român subvenţie la agricultură egală cu cel german? A fost vreodată printre zilierii de pe plantaţiile de sparanghel, să-i întrebe de ce nu li se fac contracte mai mult de trei luni?

Mai multă Europă pe Axa Merkel–Macron înseamnă mai multă subnutrire a bugetelor pentru Europa de Est.

Cine vrea imigranţi să voteze partidul care va intra în grupul PPE.

Cine vrea mai multă suveranitate şi mai multă forţă pentru România profundă nu are de ales altă variantă decât PSD&ALDE.

România nu are un partid suveranist, pentru că serviciile au avut grijă să căpuşeze toate mişcările creştine şi să le umple cu caricaturi ca Neamţu, Baconschi sau alte creaturi îmbrăcate în Hriştii închinării.

Eu și prietenii mei vom boicota Referendumul, care e o miză falsă, lipsită de raţiune constituţională şi cu o întrebare ilegală, cea legată de consultarea populară privind amnistia şi graţierea. Constituţia României interzice iniţiative cetăţeneşti pe acest domeniu al sentinţelor date de popor. Nu mai suntem în vremea Inchiziţiei şi a stâlpului lui Rudolf, în care masele erau convinse că, arzând Ioanele d᾽Arc, li se aprind căile spre neprihănire şi belşug.

Întotdeauna a existat Diavolul care s-a ascuns în cavaler al dreptăţii. Feriţi-vă, Duminică, de arătarea lui trufaşă în chip de salvator!

 

Comentarii

loading...