13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiVor să-l execute și pe Liviu Dragnea

Vor să-l execute și pe Liviu Dragnea

Sistemul nevăzut, statul ascuns, cum mai e numit el, a decis că Liviu Dragnea trebuie să plătească înzecit, nu ca alții – care să mă iertați – au devenit colaboraționiști după constrângeri.

Liviu Dragnea refuză să capituleze și de aici temerea Marelui și Puternicului Nevăzut. Vor să-l țină cât mai mult în pușcărie, doar, doar o crăpa, le fel ca Dan Adamescu, la fel ca Traian Remeș, la fel ca judecătorul Stan Mustață, la fel ca Sorin Frunzăverde și mulți alții.

Gestapoul, noul comandament de insurecție, năimit pentru a îngenunchia pe oricine nu se predă, nu se dezminte. Fabrică dosare pe bandă rulantă.

Dan Adamescu a plătit cu viața pentru că nu a vrut să dea pe nimic Astra Asigurări, companie 100% românească, ce controla la momentul arestării sale 28% din piață. Austriecilor le-a făcut cu ochiul această cotă de neimaginat. De aici și-a găsit sfârșitul. Nici la medicamente nu a avut acces. Cu greu i s-a aprobat transferul într-un spital civil, dar numai atunci când nu mai avea nicio șansă la viață.

Asemenea multor cazuri, printr-un rețetar cunoscut, monstruoasa conjurație a umbrelor vrea să-l execute și pe Liviu Dragnea.

Culmea, Adamescu și Dragnea au același procuror: Adrian George Matei.

Încercări de execuție

Pentru că a refuzat să recunoască puterea noului Lucifer, creștinul și patriotul român, probabil ultimul lider politic suveranist din istoria post-comunistă, este încleștat în imensa cămașă de forță a sistemului.

Mai întâi i-au trimis în celulă un gardian infectat cu COVID-19, doar, doar, se va prăpădi, apoi i-au refuzat dreptul la muncă, la libera mișcare în țarc și la tratament specific, în unități civile de profil, pentru o boală degenerativă. Iată că acum, DNA îl mai trimite încă o dată în fața unei noi instanțe, pe motiv că ar fi fost finanțat ilegal la călătoria din SUA, la investirea președintelui Donald Trump, de către un om de afaceri, devenit ulterior consul la Bonn.

Să ne reamintim! În timp ce supermarket-urile firmelor globaliste fură la cântar, în timp ce ambasadele fac legi de scoatere de pe piață a corporațiilor românești, în timp ce asistăm la cele mai crunte atacuri asupra multor branduri românești 100% (mai nou nici puii de găină nu se mai pot vinde, conform deciziei ANSVSA, asta după executarea porcului din bătătură), Liviu Dragnea este menținut în închisoare, deși a ispășit termenul calculat de lege.

desen realizat de Ștefan Popa Popa’S

Vor să-l execute! Șoptesc puținii lui prieteni care au mai rămas în PSD. Ciolacu i-a executat demult colaboratorii, în timp ce fredona “Să trăiți!” – ca patefonul stricat de la regimentul de gardî, acolo unde mulți acoliți se mai închină încă.

E confortabil astăzi să fii colaboraționist. Poți fura, poți plasa cumetrii prin posturi guvernamentale, te poți bălăci în șpăgi, dacă împarți prada cu devoratorul, slobozit de Marele și Puternicul Nevăzut.

Supermarket-urile fură și fac legi. Nimeni nu le trimite la zuhause

Am un prieten din liceu, mutat în București de mulți ani. A fost CEO la o multinațională de profil cash&carry. Astăzi vine să mă bată la cap cât fură supermarket-urile, dar el având liniștit vreo trei căsuțe, una în Italia, alta într-o insulă și neapărat una la munte.

A domnit doar cinci ani în funcție. Acum e împlinit. Și trupește și la conturi gras. L-am întrebat dacă a fost și el alături de Steven van Groningen, CEO-ul unei bănci iertate de datorii, la protestele anticorupție din centrul Bucureștiului. Mi-a răspuns că nu. Ar fi fost și culmea.

Revenind la noul dosar, livrat instanței de judecată de către DNA, Liviu Dragnea e acuzat de o serie de fapte care constituie modus operandi în viața politică americană.

Procurorul DNA schimbă roata diplomației lumii

Marile partide din SUA trăiesc din banii grupurilor de interese economice și politice. La ei nu există o lege de finanțare a partidelor. Marile corporații cotizează pentru a li se satisface nevoile și pentru a face mai mult profit.

Mai e cazul să reamintim cazul îmbogățirii miliardarului Ronald S. Lauder, căruia Congresul american i-a făcut cadou 160 de milioane de dolari, pentru a fonda companie de Broad-casting, Central European Media Enterprises (CME), proprietara Pro Tv-ului? În timpul mandatului lui Donald Trump, a vândut participațiunile posturilor din Europa de Est unui miliardar ceh, care – ca să vezi – s-a prăbușit cu avionul în tundra siberiană. Probabil că statul american nevăzut avea nevoie de acest business. A luat un miliard pe ceva făcut cadou.

Deci, cum vedeți, Liviu Dragnea zace în închisoare pentru că ar fi angajat două secretare, iar acestea nu mergeau la muncă, faptă niciodată recunoscută de fostul lider PSD. Acum, i se fabrică de către Gestapo un alt dosar.

Pentru că n-a renunțat la ideile suveraniste și n-a aplecat drapelul în fața juntelor globaliste, fostul lider uitat de pesediști e condamnat să stea la răcoare și peste program.

Un om poate fi pedepsit o dată, de două ori, de trei ori, dar nimeni nu-l poate condamna la o pedeapsă pe viață. Cei fără de Dumnezeu nu știu asta. Execută doar comenzile hegemonului, fără a ști că și călăii plătesc, uneori, chiar în timpul vieții.

Vocile lumii

Codrin Ștefănescu

“Rând pe rând, judecătorii dau decizii definitive vis-a-vis de abuzurile la care este supus de doi ani! Și cu toate astea, unii nu vor sa-l elibereze! Ignorând in mod bizar deciziile instantelor, deciziile comisiei de eliberare condusă de un judecător, legea in ansamblul ei”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU