2.3 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăOp & EdOpiniiQuasimodo cocoșează bucureștenii

Quasimodo cocoșează bucureștenii

Nu pot să nu remarc asemănarea tot mai evidentă dintre primarul Nicușor Dan, în aparițiile publice, și celebrul personaj Cocoșatul de la Notre Dame.

Nu doar că îl vedem ghemotit, adus de spate, chinuit, la toate emisiunile televizate la care este invitat, online sau cu prezență fizică în studio, dar și mimica schimonosită, când vorbește de problemele Bucureștiului, l-ar face actorul ideal pentru o nouă versiune a filmului franțuzesc.

Bucureștenii sunt însă și mai cocoșați de actuala administrație.

Stau deja chirciți în locuințe, din cauza frigului și vor fi cocoșați când vor veni primele facturi la întreținere pentru sezonul rece.

Se apropie însă 1 Decembrie și mult așteptata aprindere a luminițelor de Crăciun pe străzi.

Bucureștenii își vor întinde coloanele, privind în sus, încercând să identifice unul dintre cele două beculețe care îi mai filează edilului-șef.

Citește și:

Un Ciucu(r) pe capul lui Nicușor

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 346: SUA vor folosi fondurile confiscate de la un oligarh rus, pentru a ajuta Kievul

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a anunţat primul transfer al unor fonduri ruseşti confiscate, cu scopul de a ajuta Ucraina."Anunţ astăzi că am...

Thailanda conduce România în Cupa Davis

Thailanda conduce România cu scorul de 2-1, la Nonthaburi, în primul tur al play-off-ului Grupei Mondiale I a Cupei Davis, după ce perechea Marius...

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...
Ultima oră
Pe aceeași temă