1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăOp & EdBalaurii lumii noi rescriu poveștile de Crăciun

Balaurii lumii noi rescriu poveștile de Crăciun

Eurocrații s-au gândit să dea o directivă în trendul minunatei lumi noi a progresismului curcubeu. Mai contează că pentru moment au retras infamul document? Crima a fost comisă. În zadar, fel de fel de progresiști încearcă să dreagă busuiocul. Pentru ca impertinența “corecților” să fie plenară (în ton cu părinții lor ideologici), fel de fel de influenceri s-au pus pe capul președintelui Academiei Române, Ioan Aurel Pop, acuzându-l de răspândirea de fake-news.

I-a tras curentul pe eurocrați sau doar și-au făcut misiunea? Într-un demers neomarxist, l-au scos pe Moș Gerilă din văgăunile istoriei. Au scris negru pe alb recomandarea: “Nu spuneți niciodată ”Crăciun” și ”doamnelor și domnilor!” pentru a nu jigni ateii și persoanele asexuate.

Omul nou e vechi pentru noi. Cei care am trăit în comunism știm din pedagogia urii de clasă că el, scheletul cu vată-n nas, era manevrat să pară vietate. Societatea multilateral dezvoltată din imaginarul concentrațional se proiecta drept visul de aur al omenirii. Iată că cea de-a patra revoluție industrială trebuie să-l surprindă pe om golit de ființă, de judecată și de principii.

citește și: Servanții Bruxelles-ului s-au travestit în patrioți

Înainte ca visul nostru de integrare în universul valorilor Uniunii Europene să fie împlinit, Vladimir Bukovski a prezis că el a trăit deja în viitorul nostru și poate depune mărturie că “acesta nu a funcționat.” Încă de la începutul mileniului, ne-a prorocit că vin sovietele la Bruxelles. Ce erau înainte consiliile locale ale muncitorilor, ajunse la rang de instituții guvernamentale la Moscova, reînvie acum prin truda gleznelor subțiri și ale vocilor pițigăiate din Comisia Europeană.

Cum se scot neamurile din țâțâni, ca să pună în loc hologramele iluziilor de salvare

Totul e pe bază de plan. Nimic nu e întâmplător. Ținta vestitorilor minunatei lumi noi e distrugerea națiunilor europene și instituirea uniculul comandament al rezilienței cu factorul coercitiv. Vor să ni se pară că omul digital nu e distopic, că Winston Smith este doar un personaj din paginile cărții “O mie nouă sute optzeci și patru,” că nu vom trăi în ceea ce ne e scris dinainte. Povești. Prin acțiunea lansării și retragerii documentului nu s-a făcut decât un test de anduranță socială. Instructorii corectitudinii măsoară doar nivelul de acceptare. Revin când vigilența fii-va biruită, iar noul materialism dialectic, întrupat în emoticoane, se va întinde peste noi ca mantaua de pixelli a evului mediu renăscut.

desen de Ștefan Popa Popa’S Eurocrații s-au gândit să dea o directivă în trendul minunatei lumi noi

Istoria ne-a învățat că există un timp al zidirii și un timp al dărâmării. Băieții, pregătiți în peștera de la Davos, știu că trebuie să readucă omul la nivelul prevăzut de Platon. Ne facem că nu mai știm episodul din “Republica,” în care indivizii scăpați la lumină au cerut să se reîntoarcă, obișnuiți să fie mânuiți de lumea umbrelor? Aici e nivelul noului ev mediu întunecat. Pentru a cotropi țări, distrug popoare. Beneficiarii planului de resetare au nevoie de moartea spiritului creativ.

Tehnica deșurubării unei națiuni, piuliță cu piuliță

Pentru a îndeplini mărețul plan de guvernare mondială, națiunile trebuie distruse. Și cu ce zel tehnocratic acționează noii inchizitori? În strategia lor orwelliană, înainte de a fi nimicit un popor, individul trebuie răpus, rușinat și remodelat. Iată cum revin defuncții 3 “R” din propaganda comunistă? Contractul social, distrus. Valorile și memoria, arestate. În trusoul corectitudinii nu trebuie să rămână decât dogmaticii salvaționiști, acele creiere spălate cu teme parazitare, gen încălzirea globală și alte mărginimi sociale pe post de lozinci.

citește și: Noua variantă Covid: Cât de îngrijorați ar trebui să fim?

A patra revoluție industrială, dominația roboților și controlul minții nu se poate face fără decerebrare. Și aici acționează malefic Diavolul ce mereu profețește schimbarea.

De la controlul individului la controlul minții

Suntem în plin război hibrid. Mințile unora sunt făcute franjuri. Ne mai mirăm de ce tineri din Generația Z nu știu să găsească drumul către casă, decât asistați de aplicațiile mobile? De ce firescul, morala și buna-cuviință trebuie să pară, în mintea lor troglodită, drept vestigii dintr-un cufăr vetust? Sigur că mentorii noii intifade ideologice și-ar dori ca ei să-și uite amintirile, tradițiile și obiceiurile ca pe o valiză-n gară. În urmă cu treizeci de ani, unul dintre membri comitetului de prognoză al președintelui american de atunci, Bill Clinton, îmi spunea că pentru 2020 controlul individului – parte din planul schimbării capitalismului – e deja programat, dar rămâne etapa de control a minții, încă neclar definită, logistic vorbind. Și asta era în anul de grație 1993.

citește și: Făuritorii României Mari

Minunata lume nouă a fritzilor, clotildelor și a neicușorilor

În unele orașe ale României, planul de resetare și de reziliență a dospit. Au emanat primari din Dorul Lelii și administatori publici, cu nădragi în vine, aciuiați prin casele administrative din Fundata lungă, acolo de unde nici broaștele nu pornesc la drum.

Brazii de Crăciun din Timișoara și din București sunt de creasta minții lui Nicușor Dan și Dominic Fritz. Dacă cel din capitală arată ca un junghi din așchii, o capră de pod, cel de la Timișoara e sub formă de con, în ciuda tuturor rotunjimilor spiritului bănățean și în ciuda celor care în Decembrie 1989, ne-am luat rația de libertate.

Vocile lumii

Știri pe surse

Loredana Codruț

Loredana Codruț

“Timișoara poate primi cu succes titlul de capitală națională a comediei. După ce orașul a rămas fără apă caldă și căldură, după ce transportul în comun s-a scumpit, gropile au ajuns să fie acoperite cu plăci metalice zgomotoase și traficul a fost paralizat, Primăria Timișoara a închiriat cu 10.000 de euro un brad artificial care i-a oripilat pe timișoreni,” scrie Loredana Codruț pe știripesurse.ro

Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Franța: Persoanele nevaccinate nu mai au voie în restaurante

Parlamentul Franței a aprobat duminică o lege care va exclude persoanele nevaccinate din toate restaurantele, arenele sportive și alte locuri. Această măsură revine autorităților...
00:01:01

Flightradar urmărește avionul lui Djokovic care părăsește Australia

Serviciul global de urmărire al zborurilor Flightradar a urmărit zborul Emirates cu destinația Dubai, în care se afla Novak Djokovic. Avionul a decolat duminică, 16...

Yahoo oferă flexibilitate angajaților: Muncă remote de oriunde din Japonia și zborurile plătite

Yahoo Japan își dublează munca la distanță, spunând celor 8.000 de angajați ai săi că își pot face treaba de oriunde în țara din...
Ultima oră
Pe aceeași temă