Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Colonelul Iordan Rădulescu despre 21.12.1989

Colonel trecut în rezervă în decembrie 1989, Iordan Rădulescu a ajuns să joace un rol important în evenimentele care au condus la schimbarea regimului. În exclusivitate pentru România liberă, el povesteşte cum a ajuns să fie implicat ...

Share

Ondine Ghergut 0 comentarii

21.12.2010 - 10:39
Colonel trecut în rezervă în decembrie 1989, Iordan Rădulescu a ajuns să joace un rol important în evenimentele care au condus la schimbarea regimului. În exclusivitate pentru România liberă, el povesteşte cum a ajuns să fie implicat în revoluţie şi cum se năşteau confuziile şi dezinformările în acele zile.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...