Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aikido, artele marţiale şi stilul de viaţă sănătos (VIDEO)

Invitaţii Alexandrei Jeles, Adrian Bunea sensei 4 DAN Aikido Aikikai şi vicepreşedintele Fundaţiei Române de Aikido Aikikai (FRAA) şi Paula Alexandrescu, instructor de Aikido, discută despre Aikido, un tip de arte marţiale şi ...

Share

Alexandra Jeles 0 comentarii

23.01.2014 - 12:58

Invitaţii Alexandrei Jeles, Adrian Bunea sensei 4 DAN Aikido Aikikai şi vicepreşedintele Fundaţiei Române de Aikido Aikikai (FRAA) şi Paula Alexandrescu, instructor de Aikido, discută despre Aikido, un tip de arte marţiale şi despre cum poate contribui practicarea acesteia la un stil de viaţă sănătos.

Emisiunea "90şaizeci90" este prezentată de Alexandra Jeles şi se difuzează joia între orele 13.00-14.00 pe radiolynx.ro şi romanialibera.ro.Pentru ediţiile precedente click aici. 

Citește totul despre:

Comentarii