Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițiști după gratii

În închisorile din România se află doar 11 polițiști care au primit condamnări definitive, deși presa a mediatizat numeroase cazuri în care oameni ai legii au comis infracțiuni. Cei aflați după gratii au fost judecați pentru că au ...

Share

Andrei Dumitru 0 comentarii

06.10.2009 - 00:00
În închisorile din România se află doar 11 polițiști care au primit condamnări definitive, deși presa a mediatizat numeroase cazuri în care oameni ai legii au comis infracțiuni. Cei aflați după gratii au fost judecați pentru că au luat mita, fie că au luat 15.000 de euro sau 10 kilograme de carne.

Citește totul despre:

Comentarii