Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ferma de la Perieţi. Atunci şi Acum

Cea mai mare fermă pentru producerea seminţelor din Europa de Est a existat în apropiere de Slobozia, între anii 1934 şi 1949. După ce a vizitat mai multe ferme din Europa, Aureliu Popescu a realizat la Perieţi (judeţul Slobozia) o fermă ...

Share

Andrei Dumitru 0 comentarii

17.11.2010 - 10:10
Cea mai mare fermă pentru producerea seminţelor din Europa de Est a existat în apropiere de Slobozia, între anii 1934 şi 1949. După ce a vizitat mai multe ferme din Europa, Aureliu Popescu a realizat la Perieţi (judeţul Slobozia) o fermă modernă de producere a seminţelor pentru legumicultură. Urmarea? În câţiva ani preţul seminţelor de pe piaţa românească s-a înjumătăţit. În ciuda acestui succes, în 1950, comuniştii l-au aruncat în închisoare.

Citește totul despre:

Comentarii