Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Melanj a Troa, cu redacţia Academia Caţavencu VIDEO

Urmăreşte aici ediţia din 18 noiembrie a emisiunii "Melanj a troa", prezentată de redactorii Academia Caţavencu. În emisiunea de azi îi poţi vedea pe: Mihai Cernea şi Andrei ...

Share

Academia Catavencu 0 comentarii

18.11.2013 - 12:54

Urmăreşte aici ediţia din 18 noiembrie a emisiunii "Melanj a troa"prezentată de redactorii Academia Caţavencu. În emisiunea de azi îi poţi vedea pe: Mihai Cernea şi Andrei Turdor Dumitru.

Academia Caţavencu vă prezintă în fiecare luni, de la ora 13.00, emisiunea radio, de umor, "Melanj a troa". Umor serios, nu glumă!

Citește totul despre:

Comentarii