9.8 C
București
vineri, 15 octombrie 2021

Noul guvernator al Deltei Dunării este candidatul propus de USR PLUS

Noul guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), cu rang de subsecretar de stat, este Atena Adriana Groza, propusă pentru această funcție de USR PLUS.

Într-un mesaj postat pe Facebook, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că Atena Groza își preia funcția de guvernator la data de 27 iulie 2021.

„Am avut, săptămâna trecută, o întâlnire la minister cu doamna guvernator Groza, am vorbit despre provocările principale ale administrării rezervaţiei, despre obiectivele principale finanţate din PNRR pentru conservarea habitatelor şi ecosistemelor din Delta Dunării şi despre planul de acţiune propus de doamna guvernator pentru perioada următoare. Această funcţie este o provocare majoră, dar sunt convins că doamna Atena Groza, un specialist experimentat în probleme de mediu, se va ridica cu siguranţă la înălţimea aşteptărilor”, a precizat ministrul Tanczos Barna.

Potrivit informațiilor disponibile pe internet, Atena Groza este specialist în biodiversitate.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă