14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleZac Efron achiziție de milioane de dolari în Australia!

Zac Efron achiziție de milioane de dolari în Australia!

Mai mult, actorul de la Hollywood în vârstă de 33 de ani a făcut o achiziție uriașă! Un teren în valoare de 2 milioane de dolari din Tweed Valley, un oraș din nord-estul Noului Wales de Sud.

Terenul este înconjurat de trei pârâuri cu apă limpede, cascade de roci, găuri de apă și două baraje alimentate cu izvor.

DailyMail scriu că Zac plănuiește să-și construiască o casă pe acest pământ.

Zac locuiește în orașul Byron Bay locazlizat pe malul mării, din luna martie 2020, după ce plecat din SUA la debutul pandemiei COVID-19.

Se crede că a cunoscut-o pe iubita sa Vanessa, în iulie, când lucra într-o cafenea, chelneriță.

Actorul s-a bucurat de traiul din Down Under și a trăit recent într-o rulotă de 140.000 de dolari în timp ce filma lungmetrajul Stan Original Gold.

În august, Daily Mail Australia a dezvăluit că Zac și-a anulat zborul programat spre casa din Los Angeles.

„Plănuia să zboare acasă doar dacă trebuia”, a dezvăluit o sursă. – Nu prea voia să se întoarcă în America.

Zac cumpărase biletul de avion cu câteva luni mai devreme, în cazul în care cererea sa de prelungire a vizei ar fi fost respinsă de către Departamentul Afacerilor Interne.

Dar se pare că i s-a aprobat extinderea vizei de turist de la trei luni la 12 luni, de aceea și-a anulat călătoria acasă”, a declarat o sursă pentru DailyMail Australia.

Recent, se zvonea că Zac ar fi cumpărătorul misterios al unui conac în valoare de 22 de milioane de dolari, lângă plaja Wategos.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă