Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Colecţiile pentru baie KUMA, versatile, cu un design modern, dedicate relaxării - sunt cerinţele cel mai des întâlnite la momentul actual

Wellness şi design în cele mai noi colecţii de căzi - KUMA 2018

Pasiunea pentru design in acord cu cele mai recente tendințe, au condus la crearea celei mai noi colecții de căzi de baie KUMA prezentate in concept cu forme noi de lavoar

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 21:21

Băile au devenit, în primul rând zone de wellness, iar din acest motiv, spaţiile sunt complet transformate, pentru a putea integra cu succes elemente de design moderne.

Cele 3 noi modele de căzi, lansate de KUMA, pot transforma orice baie într-un adevărat SPA. Identitatea puternică a colecţiei este dată de elementele vizuale şi funcţionale, care creează o nouă poveste de succes în design. Limbajul de design este unul atemporal, care poate deveni cu uşurinţă potrivit, atât pentru zona hotelieră, cât şi pentru cea particulară.

Noile căzi KUMA sunt asociate cu designul modern, luxul şi calitatea, şi vor fi, cu siguranţă, punctul de atracţie în orice baie. Wellness şi design, într-un element care va transforma baia într-un refugiu pentru relaxare.    

LAGO este un model de cadă exclusivist,  care oferă posibilităţi multiple. Baza acesteia este cea de cadă tradiţională, combinată cu forme curbe, delicate, fiind disponibilă atât în varianta stand-alone, cât şi pentru montaj pe colţ.

De altfel, produsele KUMA permit personalizarea, pentru a se integra perfect în spaţiu. Acest model de cadă este prezentat în concept cu lavoarul BELIZE, care se remarcă prin mobilierul turnat în corp comun cu lavoarul realizat din material Rector (solid surface). Există două variante ale acestui concept, cu lavoarul poziţionat fie în partea stângă, fie în cea dreaptă. Mobilierul oferă o viziune nordică, modernă, a ceea ce inseamnă o baie adaptată ultimelor tendinţe în design interior. 

LUNA – este o cadă cu un aspect aerodinamic, care pare că pluteşte şi răsare de undeva din neant! Acest model este o reinterpretare a unei căzi tradiţionale, cu montaj la perete, oferind un confort maxim. Conceptul de prezentare este PRIMA LUNA, fiind acompaniat de un lavoar care poate fi custom made, ceea ce contribuie la o amenajare armonioasă a spaţiului şi oferă un aer modern, cosmopolit.

LUXO – este un remake al căzii KUMA LUXLINE no.1, o colecție iconică a companiei. Cu un design bine definit, linii mai suple şi un aspect elegant, atemporal, LUXO definește o nouă frontieră în designul căzilor de baie, adăugând o prezență arhitecturală reală unei băi. Unghiul de înclinare garantează o experiență confortabilă, iar formele organice, ergonomice, deosebite, sunt elemente care trebuie să fie experimentate de cei care îşi doresc o casă contemporană, adaptată stilului de viaţă modern.

Comentarii