12.8 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăLifestyleVrei sa iti schimbi look-ul? La ce stilist sa apelezi

Vrei sa iti schimbi look-ul? La ce stilist sa apelezi

Ceea ce isi doreste de fapt e sa simta ca traieste printr-o noua coafura, tunsoare sau culoare de par.

Dar nu toti stilistii, oricata experienta ar avea, sunt echipati pentru a-ti darui schimbarea de care ai nevoie. Multi nu indraznesc sa mearga prea departe, unii dintre ei nu reusesc sa stabileasca o punte de comunicare cu clientul, iar altii nu au experienta necesara pentru a-ti oferi ceva ce ti se potriveste. Ce poti face atunci?

Apeleaza la Raluca Racovita! Unul dintre cei mai buni stilisti din Bucuresti are toate atuurile pentru a-ti oferi exact schimbarea de look la care visezi. Nu ne crezi? Abia asteptam sa te convingem!

Iata de ce Raluca Racovita iti va oferi schimbarea de look a vietii tale!
Raluca Racovita a inceput ca model. Experienta pe care a capatat-o pe podium i-a oferit prilejul de a fi protagonista celor mai indraznete look-uri, create de makeup artisti si hairstylisti talentati, de la care a furat continuu meserie.

Are o experienta de mai bine de 15 ani in beauty. Pentru ca o schimbare de look sa iasa asa cum trebuie, ai nevoie de un stilist cu experienta. Oricat de talentat ar fi un hairstylist, daca nu are de partea sa practica, atunci nu te poti baza pe el pentru o schimbare de look care sa ti se potriveasca.

Raluca Racovita a lucrat cu nenumarate reviste din Romania si din strainatate. Unde gasesti cele mai extravagante look-uri daca nu in revistele de moda? Aici, stilistii cu experienta creeaza coafuri si tunsori care atrag toate privirile.

Nu se teme nici macar de schimbarile extreme. Fete cu par lung care vor sa se tunda periuta, brunete care vor sa se vopseasca blond platina, femei cu parul matasos si neted care vor sa renunte la orice pentru un permanent? Raluca Racovita nu va spune „nu” niciunei provocari si nu se va teme de rezultatul final, ci isi va pune experienta si talentul in slujba visului tau.

Raluca Racovita este experta in coloriometrie, balayage, decapare, decolorari, dar si in realizarea de tunsori pentru femei, machiaj profesional de seara si de zi. Faptul ca are o arie de expertiza atat de completa spune multe despre posibilitatea de a-ti oferi schimbarea de look la care visezi. Raluca Racovita este stilistul care a pornit de jos, care s-a specializat in atat de multe domenii si care isi va pune cunostintele la bataie pentru ca tu sa parasesti salonul mai fericita ca niciodata.

Stie ce sa iti recomande. Una dintre calitatile de care are nevoie un hairstylist specializat in schimbari de look este aceea de a asculta clientul si de a face totul pentru a-i oferi ce isi doreste. Dar ce faci in momentul in care schimbarea de look la care visezi nu ti se potriveste deloc? Cu siguranta, ai vrea ca hairstylist-ul sa iti spuna verde in fata. Raluca Racovita este cel mai bun stilist din Bucuresti datorita capacitatii de a observa imediat ce ti se potriveste si ce nu. Va lua in calcul culoarea ochilor tai, subtonul tenului, nuanta naturala a parului, dar si trasaturile, calitatile si defectele tale, pentru ca rezultatul final sa fie unul desavarsit.

Raluca Racovita cunoaste la perfectie trendurile. Altfel spus, „stie ce se poarta”. Ne asteptam de la un stilist cu experienta sa fie mereu la curent cu ultimele trenduri, astfel ca schimbarea de look sa fie in acord cu tendintele. Fiind unul dintre cei mai buni stilisti din Bucuresti, Raluca Racovita ia mereu in considerare evolutia modei. Dovada este si faptul ca a fost prima care a realizat un look balayage in Bucuresti: tehnica de colorare a parului este in continuare in fruntea tendintelor, Raluca Racovita dovedind ca este acel stilist bun din Bucuresti care intuieste ce anume se va purta pentru mult timp de acum incolo.

Adora sa comunice cu clientii. Orice femeie a frecventat la un moment dat un salon unde stilistul era genial, dar neinteles. De la confuzii cauzate de faptul ca nu era capabil sa comunice cu clientii pana la incapatanarea de a face de fiecare data ce dorea, acest artist, desi fara indoiala talentat, esua de multe ori in a aduce fericire femeii pe care o aranja. Nu se va intampla asa ceva atunci cand vei frecventa salonul 1 Dream Beauty Studio, coordonat de Raluca Racovita. Ba dimpotriva, vei pleca cu o prietena in plus si vei descoperi ca iti va face mereu placere sa apelezi la stilistul nostru, indiferent daca iti doresti sau nu o schimbare de look.

Daca te-am convins ca Raluca Racovita este stilistul cu experienta la care sa apelezi daca iti doresti o schimbare de look, fa-ti o programare la 1 Dream Beauty Studio. Afla totul despre Raluca de pe site-ul propriu, https://ralucaracovita.ro/. Daca visezi la randul tau sa devii hairstylist, descopera si noua initiativa a Ralucai Racovita, cursurile de vopsit,pentru tinerii pasionati de hairstyling despre care iti vorbeste pe http://www.balayage.ro. Fie ca iti doresti sa obtii sau sa oferi cea mai frumoasa schimbare de look, Raluca Racovita este hairstylist-ul pe care sa il chemi in ajutor!

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în incinta noului terminal al Aeroportului Craiova

Incendiul care a izbucnit luni în incinta noului terminal al Aeroportului Craiova a generat o situație de alertă, însă a fost gestionat rapid și...

BAT România lansează o nouă invitație pentru dezvoltarea de soluții inovatoare pentru sustenabilitate

Potrivit angajamentului asumat pentru o dezvoltare sustenabilă a afacerii sale, BAT continuă programul „Fii furnizor” demarat în 2021, cu intenția de a-și dezvolta portofoliul...

Șefa Senatului Poloniei se întâlnește cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Șefa Senatului Poloniei, Małgorzata Kidawa-Błońska, se află, în ziua de 18 martie 2024, la București, unde se întâlnește cu o serie de oficiali români....
Ultima oră
Pe aceeași temă