15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleVrei să faci chestionare auto? Intră pe e-drpciv.ro

Vrei să faci chestionare auto? Intră pe e-drpciv.ro

Te pregătești pentru examenul de sală în vederea obținerii permisului auto? Vrei să faci chestionare auto?
Intră pe e-drpciv.ro.

E-drpciv.ro este site-ul creat cu scopul de a veni în sprijinul tuturor celor care doresc să promoveze cu brio examenul de sală. De ce să intri pe e-drpciv.ro? Care este diferența dintre acest site și alte site-uri care oferă chestionare auto?

Dacă vei intra pe acest site, vei descoperi un mediu de învățare creat astfel încât să rețină întrebările la care ai răspuns greșit și să salveze sesiunea pentru o reluare ulterioară. Mediul de învățare este un concept implementat de reprezentanții site-ului pentru a veni în ajutorul celor care se pregătesc pentru susținerea examenului de sală.

În plus, trebuie să știi că peste 500.000 de utilizatori ai acestui site au reușit să promoveze sala cu punctaj maxim. Dacă vei utiliza acest site de chestionare drpciv vei avea posibilitatea să-ți însușești cunoştintele necesare promovării examenului de sală la drpciv.

După ce îți vei face cont și vei începe să folosești mediul de învățare, vei constata  că vei reuși să acumulezi foarte ușor cunoștințele, deoarece acest site este foarte bine pus la punct.

Este indicat ca înainte să faci chestionare auto drpciv să faci mediul de învățare de două ori. Cu cât te pregătești mai bine, cu atât vei răspunde mai corect la chestionare. Chestionarele te vor ajuta să îți verifici cunoștințele și îți vor indica cât de bine te-ai pregătit pentru examen.

Acest lucru este posibil datorită indicatorilor de performanță care se calculează la sfârșitul fiecărui chestionar. Acești indicatori se calculează respectând un algoritm creat de reprezentanții site-ului. Datorită acestor indicatori vei ști cât de bine te-ai pregătit, dar și care este punctajul pe care îl vei obține la sală.

De asemenea, pentru a simplifica procesul de învățare, reprezentanții site-ului au eliminat din codul rutier și din regulament anumite paragrafe care nu erau importante pentru obținerea permisului auto categoria B. De îndată ce vei face click pe aceste fișiere, vei observa cuvinte marcate cu roșu, care au un grad de dificultate mai mare, și cuvinte marcate cu albastru, care au grad de dificultate mediu.

Cu toate aceastea, este bine să citești integral documentele. După cum deja am precizat, cu cât te pregătești mai bine pentru examen,  cu atât șansele de promovare a examenului cu punctaj maxim cresc.

Și asta nu e tot. Există și posibilitatea de a folosi site-ul gratuit. Cum? Invitându-ți instructorul să-și facă cont pe site. Pentru a veni în sprijinul elevilor și instructorilor, reprezentanții site-ului au creat o secțiune specială numită Instructori Auto.

Instructorii care își fac cont pe site, au posibilitatea să-și monitorizeze elevii, să verifice cât de bine pregătiți sunt. Crearea contului este gratuită. Este singurul site care oferă această facilitate.

După ce își fac cont, pot genera coduri pentru elevi, pentru ca aceștia din urmă să poată folosi gratuit site-ul în baza codului generat.

Așadar, dacă vrei să folosești gratuit site-ul sau vrei ca instructorul tău să-și monitorizeze pregătirea, sună-l și roagă-l să-ţi genereze un cod de activare.

Este adevărat, mulți instructori refuză să se implice în pregătirea elevilor. Rezultatul refuzului lor nu este unul tocmai plăcut. Foarte mulți elevi se pregătesc superficial, picând examenul oficial. Este o situație extrem de neplăcută, de care nu credem că ai vrea să ai parte.

Din acest motiv, îți recomandăm să-ți convingi instructorul să-și facă cont. Spune-i că nu va trebui să plătească nimic pentru înscrierea și generarea codului de activare . El nu va trebui decât să te ajute să te pregătești corespunzător pentru examen, monitorizându-ți evoluția pregătirii.

În funcție de răspunsul pe care acesta ți-l va oferi îți vei da seama dacă el este dispus să te ajute, dacă vrea să-ți monitorizeze pregătirea, dacă vrea să afle de unde înveți, cum și cât de corect înveți. Există instructori care sunt interesați doar să ia banii pentru orele practice. Făcându-i o astfel de propunere, îți vei da seama dacă este sau nu interesant de acest aspect.

În general, instructorul bun își dorește foarte mult ca elevul său să ia sala de prima dată. În cazul în care el îți refuză propunerea, înseamnă că nu ai știut să-ți alegi bine instructorul.

Nu trebuie însă să te descurajezi. Trebuie să îți faci cont pe site, urmând exemplul celor 500.000 de utilizatori și să te pregătești cum se cuvine pentru examenul de sală. Succesul este garantat!  Numărul utilizatorilor demonstrează clar acest lucru!

Cele mai citite

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă