Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vogue va renunţa la modele care nu au împlinit 18 ani

Revista Vogue a anunţat, după experienţe nefericite reclamate de mai multe tinere, printre care şi Andreea Diaconu, că nu va mai angaja modele cu vârsta sub 18 ani, anunţul urmărind schimbarea standardelor legate de acestea în industria modei, potrivit people.com.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.08.2018 - 14:12

Vogue va renunţa la modele care nu au împlinit 18 ani, după experienţa nefericită a Andreei Diaconu
Printre argumentele care susţin hotărârea celebrei publicaţii de modă şi stil se numără şi cazul modelului român Andreea Diaconu, care a lucrat pentru companii precum Gucci, Dolce & Gabbana şi Belstaff.

Tânăra a povestit despre faptul că i s-a cerut la vârsta de 14 ani să pozeze topless şi cum, la 16 ani, i se spunea să meargă să interacţioneze social în cluburi în care drogurile şi alcoolul îi erau oferite în mod curent, chiar dacă le-a refuzat.

"Gata: Nu este corect pentru noi, nu este corect pentru cititorii noştri şi nu este corect pentru tinerele modele care se întrec pentru a apărea în aceste pagini", se arată într-un text semnat de Maya Singer şi publicat, joi, pe site-ul revistei Vogue.

În afara cazului Andreei Diaconu, publicaţia citează şi experienţele avute de modele precum Pasha Harulia şi Imaan Hammam, care au început să pozeze de la 14 ani, petrecând uneori până la 20 de ore în şedinţe foto.

Andreea Diaconu, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre cele mai celebre modele din România la nivel internaţional. A apărut pe copertele unor reviste din Franţa, România, Rusia, Spania şi Elveţia. A pozat pentru Vogue pentru prima dată la vârsta de 21 de ani. În 2014, a pozat pentru Belstaff într-o şedinţă foto alături de David Beckham. A fost descoperită ca model la vârsta de 11 ani şi a obţinut primele contracte la 13 ani.

Comentarii