10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleVogue va renunţa la modele care nu au împlinit 18 ani

Vogue va renunţa la modele care nu au împlinit 18 ani

Vogue va renunţa la modele care nu au împlinit 18 ani, după experienţa nefericită a Andreei Diaconu
Printre argumentele care susţin hotărârea celebrei publicaţii de modă şi stil se numără şi cazul modelului român Andreea Diaconu, care a lucrat pentru companii precum Gucci, Dolce & Gabbana şi Belstaff.

Tânăra a povestit despre faptul că i s-a cerut la vârsta de 14 ani să pozeze topless şi cum, la 16 ani, i se spunea să meargă să interacţioneze social în cluburi în care drogurile şi alcoolul îi erau oferite în mod curent, chiar dacă le-a refuzat.

“Gata: Nu este corect pentru noi, nu este corect pentru cititorii noştri şi nu este corect pentru tinerele modele care se întrec pentru a apărea în aceste pagini”, se arată într-un text semnat de Maya Singer şi publicat, joi, pe site-ul revistei Vogue.

În afara cazului Andreei Diaconu, publicaţia citează şi experienţele avute de modele precum Pasha Harulia şi Imaan Hammam, care au început să pozeze de la 14 ani, petrecând uneori până la 20 de ore în şedinţe foto.

Andreea Diaconu, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre cele mai celebre modele din România la nivel internaţional. A apărut pe copertele unor reviste din Franţa, România, Rusia, Spania şi Elveţia. A pozat pentru Vogue pentru prima dată la vârsta de 21 de ani. În 2014, a pozat pentru Belstaff într-o şedinţă foto alături de David Beckham. A fost descoperită ca model la vârsta de 11 ani şi a obţinut primele contracte la 13 ani.

Cele mai citite
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...
00:03:41

Fără încetare de foc în Gaza unde războiul a ajuns la Ziua 200

Războiul dintre Israel și Hamasul palestinian a intrat marți în cea de-a 200-a zi fără niciun semn de repaus, în ciuda apelurilor urgente pentru...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă