3.6 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleVita Crystal vă oferă Rheumato și Memorio pentru un plus de sănătate...

Vita Crystal vă oferă Rheumato și Memorio pentru un plus de sănătate (P)

De astfel, omul și menținerea sănătății reprezintă centrul de convergență al acestui institut.

Produsele Vita Crystal sunt create în întreprinderile proprii și au la bază doar ingrediente naturale. Aceste produse sunt foarte valoroase din punct de vedere fiziologic. Ele sunt suplimente nutritive ce contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, îmbunătățesc calitatea vieții și ajută organismul să se autoechilibreze și autovindece.

Cercetătorii din cadrul Institutului Vita Crystal se străduiesc să descopere și să analizeze antioxidanții. Antioxidanții marca Vita Crystal joacă un rol important în înlăturarea efectelor nocive cauzate de radicalii liberi.

Radicalii liberi au un caracter ofensiv iar efectul acestuia poate avea un impact mare în procesul de îmbătrânire și în afecțiuni cardiovasculare, cancer, ale aparatului circulator, inflamatorii etc.

Astfel de bolii apar când organismul nu mai poate face față propriului sistem de antioxidanți și nu mai poate lupta contra acțiunii novice a radicalilor liberi. Când sistemul imunitar slăbește, organismul nu se mai poate apăra în fața bolilor.

Așadar, dacă vă doriți să vă mențineți sănătatea și să veți rezultate pozitive în cel mai scurt timp, intrați pe flavonoide.ro și achiziționați-vă produse Vita Crystal precum Rheumato sau Memorio.

Rheumato este un supliment nutritiv destinat ameliorării durerilor provocate de artroze, artrite sau poliartrita reumatoidă. Aceasta din urmă este o boală autoimună care provoacă dureri și împiedică persoanele să facă mișcare. Însă, acest produs creat de cei de la Vita Crystal contribuie la scăderea durerilor articulare, îmbunătățind viața tuturor persoanelor care se confruntă cu astfel de probleme de sănătate.

În compoziția acestui supliment nutritiv se află MSM, care normalizează elasticitatea și permeabilitatea membranelor celulare, favorizând eliminarea toxinelor și ajutând la pătrunderea substanțelor nutritive în celule. Astfel, durerile și inflamațiile dispar, Rheumato devenind un antiinflamator foarte eficient.

Pe lângă MSM, în compoziția acestui produs se află glucozamină, care contribuie la formarea cartilajelor și este, de asemenea, antiinflamatoare. Datorită acestor ingrediente din Rheumato,țesuturile articulațiilor încep să funcționeze normal iar cartilajele să se regenereze.

Odată administrat acest supliment nutritiv, vă veți putea mișca mult mai bine și nu veți mai suferi de dureri articulare.

După cum se poate observa, Rheumato joacă un rol foarte important în asigurarea sănătății. Același lucru se întâmplă și cu suplimentul nutritiv Memorio. Acesta joacă un rol important în asigurarea sănătății mintale.

Memorio îmbunătățește memoria, crește capacitatea de concentrare și este un foarte bun adjuvant în prevenirea maladiei Alzheimer la persoanele în vârstă.

Memorio conține 9 ingrediente active (magneziu, coenzima Q10, zinc, vtaminele B6 și B9, lecitină din soia, bacopa, pulbere de rhodiola rosea și pulbere de ginseng) care cresc capacitate și îmbunătățesc memoria.

Acest supliment nutritiv îmbunătățește condiția fizică și intelectuală și aprovizionează celulele cu oxigen și nutrieții necesari pentru o bună funcționare. Odată administrat, rezistența organismului în fața stresului crește, starea de oboseală dispare, deoarece crește producția de endorfine, care sunt hormoni ai fericirii.

Coenzima Q10 din compoziția Memorio sprijină producția de energie la nivel celular. În plus, în cazul solicitării fizice și intelectuale, acest supliment nutritiv asigură aport energetic.

 

Rheumato și Memorio reprezintă un plus de sănătate oferit de Vita Crystal. Puteți beneficia de el intrând pe flavonoide.ro. 

Cele mai citite

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă