VIDEO Suporterii francezi „i-au făcut praf” mașina lui Dan Negru

Dan Negru a fost în Paris, luni, 16 iulie, atunci când naționala Franței a fost primită de sute de mii de oameni. Campionii mondiali au fost aplaudați în plină stradă, iar suporterii i-au aclamat ore în șir.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.07.2018 - 13:45

Prezentatorul de la Antena 1 a postat un videoclip de pe străzile din capitala Franței, acolo unde oamenii au ieșit să-și întâmpine echipa campioană. 

Dan Negru susține că suporterii francezi „i-au făcut praf” mașina. În țară, au ieșit în jur de 4 milioane de francezi, iar în capitală au fost sute de mii de oameni care i-au aclamat pe „Les Bleus”. Prezentatorul de la Antena 1 a postat un videoclip pe Facebook cu suporterii francezi. În imagini se vede cum un bărbat s-a urcat cu fundul pe mașina lui Dan Negru, în timp ce alții au aruncat cu apă în autoturism. „Am încurcat-o”, spune realizatorul tv în timpul înregistrării. Oamenii au ocupat bulevardele și au continuat să danseze în fața mașinilor și a șoferilor care au încercat să-și păstreze răbdarea. Dan Negru i-a claxonat pe „dansatori”, dar în zadar.

„Ziarele din Franța spun ca imediat după finala au ieșit pe strazi peste 4 milioane de francezi.
Fred Zahn de la TF1 zice ca “nici armatele câștigătoare din bătăliile istorice ale Franței n-au fost astfel primite la întoarcerea in țara”. O minge umplută cu aer excita națiuni. I-am întâlnit și eu, după finala. Mi-au făcut praf mașina și urechile. Undeva prin Franța.”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Comentarii