11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleVIDEO Kill Bill - un film traumatizant pentru vedeta Uma Thurman

VIDEO Kill Bill – un film traumatizant pentru vedeta Uma Thurman

În clipul publicat, luni, pe platforma online Instagram, Uma Thur­man poate fi văzută la bordul unui vehicul, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul “Kill Bill Vol. 2”, care au avut loc în 2003. Rulând cu viteză mare, actriţa a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac. Thurman a suferit atunci o comoţie cerebrală şi avut mai multe lovituri la genunchi şi gât.

Un risc necesar, potrivit regizorului filmului, Quen­tin Taran­tino, care a convins-o pe actriţă să filmeze ea însăşi cascadoria, fără a lua în considerare toate consecinţele. Acestui fapt i se adaugă un alt “mare regret al carierei şi vieţii sale”, spune Tarantino, acela că a participat la nişte scene degradante pentru Uma Thurman în timpul aceloraşi filmări, respectiv actriţa a fost cu adevărat scuipată în faţă şi strangulată, printre altele, în scop artistic.

După ce l-a acuzat pe Taran­tino că a păstrat tăcerea privind agresiunile sexuale săvârşite de producătorul american Harvey Wein­stein, despre care, în urmă cu câteva zile, a spus că a abuzat-o sexual, Uma Thur­man i-a mulţumit, totuşi, cineastului pentru că i-a oferit înregistrarea video a accidentului, la care ea nu a avut acces foarte mulţi ani.

 
“Quen­tin Taran­tino era foarte trist şi plin de remuşcări privind acest eveniment. Mi-a oferit aceste imagini mulţi ani mai târziu, pentru ca eu să le fac publice şi să scot la iveală adevărul. A făcut-o ştiind că aş putea să îi provoc un prejudiciu şi sunt mândră că a dat dovadă de curaj”, a spus Thurman pentru publicaţia The New York Times.

Într-un interviu pentru site-ul cinematografic Deadline, Tarantino a spus că ştia că Uma Thurman va face publice informaţiile despre accident: “Uma şi cu mine am vorbit despre asta, acum mult timp, şi am stabilit cum o va face. Voia o clarificare privind accidentul, după toţi anii aceştia”.

Regizorul a mai spus că Harvey Weinstein, producătorul filmelor “Kill Bill”, i-a interzis actriţei să vadă imaginile din timpul accidentului.

Tarantino a mai spus, potrivit The Hollywood Reporter, că accidentul a provocat şi o ruptură în relaţia lor, care a durat doi-trei ani, dar că nu s-au îndepărtat niciodată total unul de celălalt.

În ceea ce priveşte subiectul Harvey Weinstein, producător al multora dintre filmele lui Tarantino, regizorul a spus că actriţa i-a povestit despre incident, în timp ce se pregăteau să filmeze pentru “Kill Bill”. Dat fiind că Weinstein a hărţuit-o sexual şi pe actriţa Mira Sorvino, fosta iubită a lui Tarantino, regizorul spune că şi-a dat seama atunci că producătorul este un agresor în serie şi i-a spus acestuia să îi ceară scuze lui Thurman.

Uma Thurman este cea mai recentă vedetă dintr-o serie de peste 100, din care fac parte Rose McGowan, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Rosanna Arquette, Asia Argento şi Cara Delevingne, care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire, agresiune sexuală şi/ sau viol, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film american. Weinstein a negat acuzaţiile, dar compania de producţie pe care a cofondat-o a decis să-l demită. De asemenea, mai multe anchete sunt în curs, deschise de autorităţile din Londra, New York şi Los Angeles.

Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile în “Pulp Fiction”, pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria “Kill Bill”. Printre filmele de referinţă în care a jucat se numără “Legături primejdioase”, de Stephen Frears, şi “Producătorii”, de Mel Brooks. Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul “Smash”, produs şi difuzat de postul NBC, dar şi în filmul “Nymphomaniac”, de Lars von Trier.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă