Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Imagini spectaculare în Parcul Naţional Semenic: căpriori în căutare de hrană

Un grup de căpriori care caută hrană a fost filmat într-o pădure din Parcul Naţional Semenic, de către angajaţii Romsilva.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.01.2018 - 16:00

Angajaţii Romsilva au surprins, într-o pădure din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, un grup de căpriori în căutare de hrană, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Companiei Naţionale.

Potrivit specialiştilor, căpriorul ”este un manifer erbivor, cu o lungime de până la 1,3 metri şi o greutate de până la 30 de kilograme care trăieşte în libertate până la 15 ani”.

Animalul are mirosul şi văzul bine dezvoltate şi preferă pădurile de foioase sau de amestec, foioase şi răşinoase din zonele de şes sau de deal.

Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi natural administrate de Romsilva, are o suprafaţă de 36.214 hectare, fiind situat în sud-vestul ţării.

Pe raza parcului există opt rezervaţii naturale, în zone de conservare specială, strict protejate, potrivit news.ro.

 

Comentarii

loading...