12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO A rezolvat 2.474 de cuburi Rubik în 24 de ore cu...

VIDEO A rezolvat 2.474 de cuburi Rubik în 24 de ore cu o singură mână

Krishna Sai, de 20 de ani, din Chennai, a declarat că a trimis la Guinness World Records documentaţia prin care arată cum a rezolvat cele 2.474 de cuburi cu o singură mână în 24 de ore, depăşind recordul de 2.174 de cuburi stabilit de un alt indian, Raju Gadiraju, în 2014.

Tânărul spune că a început să rezolve cuburi Rubik urmând instrucţiunile unui prieten când era copil şi că a devenit interesat să transforme hobby-ul în participări la competiţii în 2014. El a spus că a urmărit tutoriale pe YouTube pentru a reduce timpul mediu de rezolvare a unui cub la circa 10 secunde.

“În competiţii am avut o medie de 15 secunde, iar o dată acasă am ajuns chiar la o medie de 10 secunde, recordul meu de până acum. Când am ştiut că pot să fac asta, am fost sigur că pot depăşi recordul”, a declarat Sai pentru The News Minute despre recordul său de rezolvat cuburi cu o singură mână.

El a spus că a depus eforturi pentru a-şi asigura un avans considerabil în primele ore ale tentativei sale de intrare în cartea recordurilor.

“În ziua evenimentului, am luat pauze de doar 2-5 minute în primele câteva ore. Am reuşit să rezolv 600 de cuburi în patru ore şi jumătate”, a afirmat el.

Tânărul a mai precizat că documentaţia trimisă la Guinness World Records include o înregistrare video a întregului eveniment de 24 de ore.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă