Victor Pițurcă e bunic

Vești bune pentru fostul selecționer Victor Pițurcă. Iubita fiului său cel mare, Christina Ich, a devenit mămică. Aceasta a adus pe lume un băiețel care va purta numele Noah Alexandru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2019 - 09:38

Fericitul eveniment din viața ei, dar și al lui Alex Pițurcă, tatăl micuțului, a avut loc la un spital din Capitală. Astfel, dacă va rata obiectivele pe care le are impuse la Universitatea Craiova, Pițurcă senior va putea să își dedice timpul nepoțelului său. Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Chiar dacă, la început, s-au ascuns de ochii curioșilor, iar relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, despărțiri şi împăcări, în cele din urmă și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Anunțul a fost făcut de către frumoasa șatenă pe contul său de Instagram, unde nu s-a sfiit să posteze o poză cu burtica la vedere.

„Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat! Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da... este băiat. Cam atât. V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de «împărțit» pe platformele de socializare”, a scris Christina Ich, printre altele, pe contul său de Instagram.

Comentarii