8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleVelopa | pregateste-te de vara cu 20% reducere la 5000+ anvelope

Velopa | pregateste-te de vara cu 20% reducere la 5000+ anvelope

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta costurilor. Velopa pune la bataie peste 5.000 de pneuri cu reducere de 20%. Le poti comanda online!

Anvelope de inalta calitate, importate de la producatori de top. Asta vei gasi pe site-ul velopa.ro, magazinul online al distribuitorului Velopa. Mai mult, ai ocazia sa faci comanda online si sa primesti la usa casei tale intregul set de anvelope de vara. Zilele acestea, Velopa desfasoara o campanie de discounturi in care pune la dispozitia cumparatorilor peste 5.800 de cauciucuri cu o reducere semnificativa: – 20%.

De ce sa achizitionezi online? In primul rand pentru ca iti poti face foarte simplu selectia anvelopelor dupa parametri si dupa marca auto. Ai un motor de cautare unde e foarte usor sa filtrezi produsele asa incat sa ajungi exact la ce te intereseaza. Mai mult, poti primit telefonic sau prin intermediul chat-ului informatii si sfaturi de la specialisti, asa incat sa faci cea mai potrivita alegere.

Importatorul si distribuitorul Velopa isi alege cu atentie furnizorii, lucrand direct cu fabricile producatoare, asa incat sa poata oferi mai departe garantia calitatii. Pneurile aflate acum la reducere apartin brandurilor Winrun, Hilo, Compasal si Radar. Toate fac parte din gama low cost, insa sunt recunoscute pentru calitatea lor.

Winrun produce anvelope din clasa medie de pret, apreciate pentru performantele excelente pe care le ofera. Dincolo de designul deosebit pe care il au, cauciucurile Winrun ofera o rulare in conditii optime, de maxima siguranta. Brandul produce anvelope pentru masini mici, dar si pentru SUV-uri sau camioane usoare.

Si producatorul chinez Hilo propune o gama vasta de pneuri pentru aproape orice tip de vehicul. Hilo fabrica anvelope de calitate, cu o banda de rulare proiectata sa ofere performanta excelenta la viteza mare, dar si o tractiune foarte buna.

Tot in seria producatorilor de anvelope care genereaza un consum mic de combustibil, dar si performantele foarte bune de rulare se numara si cauciucurile fabricate de Compasal. Brandul are doar 9 ani de cand se afla pe piata, insa pneurile si-au dovedit fiabilitatea.

Radar fabrica anvelope de calitate, realizate cu echipamente performante si, la fel ca celelalte trei branduri, mai au un avantaj: pretul scazut. Cauciucurile sunt fabricate in Singapore, in conformitate cu cele mai exigente certificari de reglementare.

Asadar, pentru ca e deja vara si nu trebuie sa mai rulezi masina cu anvelope de iarna, atat pentru siguranta ta in trafic, cat si pentru a nu deteriora pneurile pentru sezonul rece, profita de campania de reduceri anvelope si echipeaza-ti masina. Ai de unde alege! Sunt aproape 6.000 de anvelope vandute cu discount.

Pe velopa.ro vei gasi cauciucuri pentru autoturisme, dar si pentru autoutilitare sau pentru masini off-road. Transportul este gratuit, iar distribuitorul garanteaza ca vei primi comanda in cel mult 3 zile de la plasarea ei. In cazul in care nu esti multumit de produsele primite, le poti returna in termen de 14 zile, conform termenilor si conditiilor publicate pe site.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă