Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

GALERIE FOTO Vedete la redeschiderea Corso Summer Terrace by Veuve Clicquot, la InterContinental

Ilie Năstase, Dana Săvuică, Țăndărică, Adina Buzatu, Andreea Berecleanu, Monica Iagăr, Diana Enciu, Rona Hartner și alți aproape 100 de invitați au participat la redeschiderea Corso Summer Terrace by Veuve Clicquot, prima terasă deschisă în România de celebra marcă de șampanie.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2018 - 18:04

Invitații au savurat sortimente de șampanie Veuve Clicquot precum șampania de vară Veuve Clicquot Rich cu gheață și fructe, legume sau ceai negru. Acestea se regăsesc în meniul terasei, alături de fructe exotice și snacks-uri. Terasa are 25 de locuri la mese și în gondole odihnitoare și este deschisă în fiecare seară începând de la ora 18.00 până la ultimul client. Așadar, dacă vreți să ieșiți seara într-un loc chic în centrul orașului sau dacă organizați petrecere privată, puteți alege acum Corso Summer Terrace by Veuve Clicquot de la InterContinental București.

Rezervări: 0799.994.995 sau [email protected]


Veuve Clicquot


1772 – se fondează Casa Clicquot, de către Philippe Clicquot, provenit dintr-o familie de bancheri și comercianți de țesături, dar și proprietar de vii. Ambiția lui a fost să treacă frontierele Franței, ajungând astfel primul exportator de șampanie, la Veneția.
1801 – se produce prima șampanie a Casei Clicquot.
1805 – Madame Clicquot – Barbe Clicquot Ponsardin – devine prima femeie de afaceri a timpurilor moderne, la 27 de ani, după ce soțul ei, fiul fondatorului, moare.
1814 – sparge blocada continentală și transportă pe vas 10.550 de sticle de șampanie în Rusia, la St. Petersburg; are un succes fulminant, șampania fiind lăudată de Puskin, Gogol și Cehov.
1816 – Madame Clicquot inventează așa-numita „riddling table“, o masă cu găuri în care se introduceau sticlele de sampanie cu gâtul în jos pentru a se putea colecta sedimentele în vederea degorjării. Acest procedeu a fost preluat ulterior și de alți producători.
1818 – Prima șampanie rose, așa-numita „rose d’assamblage“ – Madame Clicquot a cupajat șampania ei cu vinuri roșii Bouzy, astfel obținând prima champagne rose.
1872 – la 200 de ani de la înființarea Casei Clicquot, se decernează Premiul Business Woman Award 1986 – Louis Vuitton preia Veuve Clicquot, iar în anul următor se fondează LVMH (Moët-Hennessy-Louis Vuitton).

Comentarii

loading...