16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Radu Vâlcan și fiul său nou-născut au fost infectați cu COVID-19

Adela Popescu a fost infectată cu coronavirus pe 9 septembrie. La acea vreme, vedeta a anunțat că intră în izolare și că nu va mai putea participa în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

După șocul suferit, încă o veste a surprins familia vedetei! Radu Vâlcan și fiul lor nou-născut au fost, la rându lor, infectați cu COVID-19. Se pare că aceștia ar fi luat virusul de la Adela Popescu.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut câteva declarații și în mediul online prin intermediul InstaStory publicate de Adela. Conform mărturisirilor făcute de Radu Vâlcan, el este și vaccinat anti-Covid.

 „Așa arată doi oameni dintre ei de la noi de aici din casă care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine, totul e bine. A, și eu sunt și vaccinat”, a spus Radu Vâlcan. „Da, dar tu ai făcut o formă foarte ușoară”, a completat Adela Popescu.

 „Poate ăsta e motivul pentru care am făcut o formă ușoară. Nu știu, coincidență, habar n-am. Ne bucurăm de vremea asta frumoasă”, a adăugat Radu Vâlcan.

Ultima oră
Pe aceeași temă