16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Naomi Campbell, numită ambasador global al tinerilor

Fotomodelul britanic Naomi Campbell a fost numită ambasadorul tinerilor în cadrul organizaţiei internaţionale pentru dezvoltare Queen’s Commonwealth Trust (QCT).

În noul său rol, supermodelul va ajuta la susținerea tinerilor lideri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani din Marea Britanie, conectându-i cu oportunități, formare și finanțare.

Totodată cu ajutorul acestui rol de ambasador global al QCT Platinum Jubilee, Naomi Campbell va contribui la impulsionarea campaniei de strângere de fonduri a organizaţiei. Regina Elisabeta a II-a este patronul fundației.

Campbell a fost aleasă, după ce a întreprins o mulțime de lucrări caritabile de-a lungul carierei sale.

Supermodelul a lansat o inițiativă numită We Love Brazil în 2005 pentru a ajuta la combaterea sărăciei în țara sud-americană. Ulterior a lansat Fashion For Relief, prin care strânge fonduri pentru diverse cauze umanitare și de mediu. Strângerea se realizează printr-o prezentare de modă caritabilă în fiecare an.

„Este un privilegiu să accept acest rol de ambasador global pentru The Queen’s Commonwealth Trust”, a declarat Campbell.

 „Indiferent de unde sunteți sau de unde vă aflați acum, există tineri lideri în comunitatea dvs. care fac o muncă uimitoare. Uneori nu sunt văzuți, iar unii dintre ei s-ar putea să nu se vadă încă„ lideri ”, dar toți merită sprijinul nostru și acces la educație și resurse. „

Ultima oră
Pe aceeași temă