21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăLifestyleVedeteCelebrul actor, Louie Anderson, din faimosul desen animat "Viața cu Louie", a...

Celebrul actor, Louie Anderson, din faimosul desen animat „Viața cu Louie”, a murit

Louie Anderson, comediant și actor a murit la vârsta de 68 de ani. El este creatorul serialului de desene animate „Viața cu Louie”, scrie NBCNews.

El a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicațiilor cauzate de cancer, potrivit lui Glenn Schwartz, publicistul său de multă vreme.

Anderson a fost o față cunoscută în cea mai mare parte a anilor 1980 și ’90, recunoscută pentru spectacolele sale bune de stand-up și aparițiile frecvente în talk-show-uri de noapte.

El a câștigat aprecieri la sfârșitul carierei pentru rolul din „Baskets” în rolul lui Christine Baskets, mama gemenilor interpretată de Zach Galifianakis. A primit trei nominalizări consecutive la Emmy pentru interpretarea sa, câștigând în 2016.

S-a născut în St. Paul, Minnesota, la 24 martie 1953. Simțul umorului lui Anderson a fost evident chiar de la o vârstă fragedă.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Parcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică

O bijuterie naturală de aproximativ trei hectare va lua naștere într-una din zonele aflate într-o continuă dezvoltare, din Sectorul 4. Înconjurat de o cofetărie,...

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...
Ultima oră
Pe aceeași temă