11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Catherine Zeta-Jones vine în România

Catherine Zeta-Jones „așteaptă cu nerăbdare” să înceapă filmările pentru noul său proiect produs de Netflix sub îndrumarea lui Tim Burton.

Actrița, în vârstă de 51 de ani, va juca rolul Morticia Addams în viitoarea serie Netflix, „Familia Addams”, iar vedeta născută în Țara Galilor abia așteaptă să înceapă să filmeze în scurt timp.

„Sunt pe punctul de a începe să filmez în România”, a declarat ea pentru Entertainment Tonight duminică seara.

Serialul se va filma intergral la noi în țară:

„Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton și cu designerul de machiaj și costume cu care am mai lucrat, dar și cu Luis Guzmán, care va juca rolul lui Gomez, cu care am lucrat la Traffic”, a spus ea.

Catherine Zeta-Jones va juca rolul Morticiei Addams, rol pe care Anjelica Huston l-a jucat în filmul din The Addams Family lansat în 1991.

„Va fi o camaraderie cu adevărat grozavă. Aștept cu nerăbdare proiectul”.

Spin-off-ul producției „Familia Addams” o va avea în centrul atenției pe Wednesday Addams, una dintre fiicele cuplului Addams. Rolul principal va fi jucat de actrița Jenna Ortega.

Din distribuție mai fac parte Isaac Ordonez, care va juca rolul lui Pugsley. Iar Gwendoline Christie o va interpreta pe „Larissa Weems”, directorul Academiei Nevermore, rivala Morticiei Addams.

În marea producție vor juca și doi români

Unul dintre ei este actorul George Burcea, care va interpreta rolul lui Lurch. Actorul este cunoscut publicului larg în urma participării sale la reality show-ul „Ferma”, de la Pro TV, dar și pentru viața sa personală îndelung dezbătută în presa tabloidă, după divorțul de Andreea Bălan, alături de care are două fiice.

Al doilea român care va face parte din distribuția mini-seriei Netflix este Victor Dorobanțu. De profesie magician, Victor a particiapt anterior în cadrul show-ului „iUmor de la Antena 1. Acesta va juca rolul „Thing” în „Familia Addams”.

Ultima oră
Pe aceeași temă