20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleVedeta săptămânii: Denisa Tănase

Vedeta săptămânii: Denisa Tănase

PROFESIE

Ce pregătești acum? Care este următoarea provocare profesională?

Pe plan muzical, tocmai am lansat un nou single, „Căldură la pachet“, o melodie în stil grecesc, așa cum ne-am obișnuit publicul de ceva timp încoace. Am lansat și videoclipul, care este unul atipic: nu este unul cu set, make-up, scenariu, regizor, ci sunt filmări reale, din viața de zi cu zi, din vacanțele pe care le-am avut în vara care tocmai s-a încheiat. În weekend avem concerte și cântăm peste tot în țară.

În paralel cu muzica, noua provocare este business-ul pe care l-am început de patru luni și în care investesc foarte mult timp și energie. Mi-am descoperit o mare pasiune și sunt copleșită de reacțiile pe care le primesc din partea celor care îmi testează produsele: este vorba despre propriul meu brand de parfumuri, produse în Dubai, și despre obținerea unei licențe exclusive pe România a unor produse de skincare coreene, de top.

 

Cum arată o zi din viața ta?

Depinde. Dacă e zi de weekend, ne trezim, ne punem recuzita în mașină, ne adunăm echipa și dansatorii și pornim spre destinație. Ne susținem show-ul, apoi ori ne îndreptăm spre următoarea destinație, ori ne întoarcem acasă și pornim iar la drum a doua zi. Vara aceasta au fost și cazuri în care nu am mai avut timp de somn între concerte, decât o oră în mașină, în parcarea aeroportului, venind de la Galați și plecând spre Timișoara.

Dacă este o zi din timpul săptămânii, mă trezesc pe la 9 și primele lucruri pe care le fac sunt cafeaua și postările, atât pe paginile personale și oficiale, cât și pe cele ale brandului de care mă ocup. Vorbesc cu clienții la telefon, merg la livrări, facem stocuri, achiziții, discuții cu furnizorii, primim și testăm arome noi, analizăm produsele nou-lansate, ne ocupăm de strategia de marketing, dar și de canalele de distribuție. Eu sunt cea care răspunde la toate mesajele și e-mail-urile clienților, pentru că, fiind un business la început, vreau să iau feedback direct de la oameni.

Evident că nu neglijez partea muzicală, piesele sunt compuse de mine, merg în studio, lucrăm la negative, tragem voci etc. În timpul săptămânii avem și emisiuni TV și diverse filmări. Printre picături încerc să-mi fac timp și pentru mine, iar principalul obiectiv este să reușesc să mănânc, iar când am timp să mă mai și răsfăț merg la proceduri corporale de întreținere și la sală.

 

Ce te vezi făcând peste 10-20 de ani?

Ce fac și astăzi, dar la un alt nivel. Și mă văd bucurându-mă de asta alături de copiii și familia mea.

 

TIMP LIBER

Care este activitatea de weekend care îți place cel mai mult?

Dormitul! Doar că nu se aplică deloc în weekend, în cazul meu. Somnul îmi lipsește cel mai mult în momentul de față.

 

Ai un loc preferat din oraș?

Acasă.

 

Unde ieși cu prietenii sau cu familia?

Ieșim la masă sau la film.

 

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Îmi plac comediile pentru că mă deconectează. Cel mai recent este o revizionare a serialului meu preferat: „Onoare și respect“.

 

STIL & DIETĂ

Cum ți-ai defini stilul vestimentar?

Nu m-am gândit vreodată să-l definesc în vreun fel și nici nu caut să mă înscriu în vreunul. În zilele obișnuite sunt mereu pe fugă când plec de acasă și aproape mereu în întârziere. Nu am timp să-mi gândesc ținute sau să le probez în fața oglinzii. Pe scenă sau la TV e mai simplu, pentru că acolo colaborăm cu designeri sau case de modă și ne ajută ei să alegem ținute potrivite, inclusiv ca stil muzical.

 

Cine sau ce te inspiră din punct de vedere vestimentar?

Cred că social media are o mare influență asupra mea din acest punct de vedere.

 

Cel mai purtat obiect din garderobă?

Mă fixez câteodată pe câte o geantă – asta pentru că nu am timp să stau zilnic să-mi mut lucrurile dintr-o geantă în alta –, iar vara asta am făcut fixație și pe o pereche de adidași foarte comozi.

 

Cum arată meniul tău zilnic?

Haotic, din păcate. Încerc să am un meniu hiperproteic și sănătos în același timp. Însă cel mai greu îmi este să respect orele de masă și numărul meselor.

 

Ce sport faci și ce ne recomanzi?

Fac antrenamente cu VisionBody, tot din cauza lipsei timpului. Este un costum de electrostimulare, antrenamentul durează 20 de minute și echivalează cu 4 ore petrecute în sală. Este extrem de eficient pentru persoanele ocupate, iar rezultatele sunt mult mai rapide.

 

FAMILIE

Cum este să trăiești într-o familie în care și tu, și sora ta sunteți artiste?

Este o binecuvântare!

 

Care sunt obiceiurile și tradițiile pe care le respectați în familia voastră?

Mesele de sărbători, iubirea și respectul necondiționate pe care ni le purtăm unii altora, dar și vacanțele anuale alături de părinții noștri.

 

Ce planuri aveți pentru această toamnă?

Promovăm piesa pe care tocmai am lansat-o și ne pregătim pentru un eveniment foarte important la sfârșitul lunii septembrie: târgul de beauty Cosmetic Beauty Hair de la Romexpo, unde brandul nostru va avea stand și unde vom prezenta un concept nou de parfumuri: parfumul personalizat, pe care ți-l poți crea singur în funcție de preferințe, precum și noile game de skincare: capsule cu ulei marin și masca minerală „Sparkling mask“.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă