14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleVedeta săptămânii: Cătălin Cazacu

Vedeta săptămânii: Cătălin Cazacu

PROFESIE

Ce pregătești acum? Care este următoarea provocare profesională?

Următoarea mea provocare profesională este aceea de a trece testul publicului cu emisiunea „Cash Taxi”, de la Kanal D. Mă gândesc la asta 36 de ore din 24… Chiar îmi doresc ca publicul să aprecieze atât emisiunea, cât și performanța mea ca moderator, pentru că mi-am dat toată silința și am făcut tot ce am putut mai bine pentru un format curat, frumos, în care interacționezi cu oameni foarte mișto. Din punctul meu de vedere, a ieșit ceva foarte frumos. Acum trebuie să trec testul de foc al tele­spectatorilor, asta este cel mai important pentru mine, pentru că publicul este cel care decide în final, și mi-aș dori ca acesta să mă aprecieze și să mă placă. În rest, mă pregătesc pentru circuit, am câteva concursuri de motociclism și o vară plină de proiecte. Mai am o surpriză pe care o voi dezvălui la momentul oportun, o să fiu implicat într-un proiect nou, dar sunt superstițios și până când nu fac primul pas pe noul drum nu vreau să dezvălui nimic. Este un lucru pe care mi l-am dorit de foarte mult timp și mă bucur că mi se întâmplă.

Cum arată o zi din viața ta?

Sunt un tip extraordinar de matinal. Mă trezesc între ora 11.00 și ora 12.00 după-amiaza dacă nu am nimic de făcut dimineața și, în majoritatea zilelor, încerc să nu îmi pun nimic în această perioadă a zilei, pentru că atunci când nu am alte activități îmi place la nebunie să lenevesc.
Chiar dacă ziua mea începe de la 12.00, încerc să recuperez foarte repede timpul pierdut, pentru că nu beau cafea și mă îmbrac foarte simplu și repede. Din momentul în care mă trezesc și până în momentul în care ies pe ușă îmbrăcat nu durează mai mult de 15 minute.
În rest, sunt un tip foarte activ și de foarte puține ori spre niciodată am reușit să mă culc înainte de ora 12.00 noaptea. Câteodată am atât de multe proiecte încât diferă fiecare zi de următoarea. Am emisiunea pe care o filmez și care m-a dus peste tot în țară, după care mai sunt diferite proiecte și evenimente în care sunt implicat, particip la diferite campanii, chiar dacă e o perioadă cu concursuri mai rare, viața mea de sportiv rămâne aceeași și mă pregătesc împreună cu echipa. De multe ori avem ședințe la telefon, pentru că o parte din ei se află la Timișoara, o parte la București, iar eu sunt plecat acum la mare.

Nu lipsește niciodată pregătirea fizică și încerc să am o formă fizică bună după cele 5 luni petrecute în Republica Dominicană. Și încerc să îmi fac timp pentru familie, copil, mama, tata, care sunt împrăștiați prin Europa. În momentul de față, copilul meu este la Sarmisegetuza, părinții mei sunt în Germania, eu sunt la Constanța. Pe lângă toate astea, mai am și o firmă de pază la Timișoara care are 150 de angajați pe care trebuie să-i țin în frâu, dar am un asociat mai harnic decât mine și se ocupă el de toate.

Ce te vezi făcând peste ­10-20 de ani?

Planul meu, de foarte mult timp, era ca la 30 de ani să-mi cumpăr o barcă, să locuiesc pe barcă și să navhighez peste tot. L-am mutat de la 30 la 35, acum l-am mutat de la 35 la 40, dar, ca să fiu realist, probabil în intervalul 45-50 va fi momentul în care o să pun totul în cui și o să mă mut pe o barcă, sper cu femeia care mă iubește, și să ne bucurăm de viață. Mie îmi place foarte mult să navighez, mi se pare cel mai mișto sentiment din lume să plutești pe apă.

 

TIMP LIBER

Care este activitatea de weekend care îți place cel mai mult?

Sunt un om care are foarte mulți prieteni, de foarte mult timp, stau la mare tocmai pentru că am treabă aici. În weekend este un loc foarte populat, vin foarte mulți oameni dragi mie. Fac pe ghidul turistic pentru ei și îmi pică foarte bine asta, pentru că întotdeauna e loc de distracție.

Ai un loc preferat din oraș?

Timișoara e orașul meu de suflet, clar. Bucureștiul m-a adoptat și este ca un designer care mă creează în continuu, mă schimbă, iar Mamaia este locul unde mă încarc cu energie. În Timișoara avem un centru istoric și o parte centrală a orașului foarte frumoasă, îmi place să mă plimb pe acolo. În București, viața de noapte e mai mișto, pentru că eu nu dorm nopțile, iar dacă nu am somn, am tot timpul o variantă de a face ceva și de a nu mă plictisi, iar Mamaia, cu plaja de la un capăt la altul, este locul în care mi-aș dori să trăiesc toată viața.

Unde ieși cu prietenii?

Tot la fel, depinde de unde ne aflăm. Cu prietenii mei mă văd peste tot, am aceiași prieteni de peste 10 ani și ne vedem tot timpul, în ultima vreme ne vedem pe la noi pe acasă, facem activități din astea gospodărești. Eu sunt singurul care stă la apartament, așa că mai mult îi vizitez eu pe ei decât ei pe mine. Suntem adepții grătarului și ai timpului de calitate petrecut în compania oamenilor de calitate.

Ce gen de film preferi și care a fost cel mai recent film vizionat?

Eu sunt cinefil, îmi place foarte mult să merg la cinema. De când m-am întors, n-am apucat să fac asta și îmi pare rău, dar ultimul film pe care l-am văzut e o comedie, se numește „Tag”. Din păcate, n-am apucat să merg la multe filme, dar recuperez eu.

STIL & DIETĂ

Cum ți-ai defini stilul?

Dezordonat, dacă ne referim la orice stil, stilul de alergat, stilul de mers, stilul de îmbrăcat, cred că și în ceea ce privește stilul de viață. Sunt foarte relaxat în viața mea.

Cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Prost, în viața de zi cu zi mă îmbrac prost, la fel cum mă îmbrac și cu orice altă ocazie. Tot timpul voi fi la categoria cel mai prost îmbrăcat, pentru că vestimentația mea se rezumă la tricou, blugi și adidași. Dar am găsit un mic secret, pentru că nu știu să mă îmbrac, îmi cumpăr accesorii foarte colorate. Am tot timpul ceas galben, verde, roșu, iar adidașii – toate culorile. Și atunci, te lovesc culorile când mă vezi și e greu să mă judeci.

Cine sau ce te inspiră din punct de vedere vestimentar?

Am foarte mulți prieteni, cum este și Cătălin Botezatu, de la care cer sfaturi. Cred că nu există șansă pentru mine, sunt de nesalvat în ceea ce privește un anumit stil vestimentar.

Cel mai purtat obiect din garderobă?

Telefonul și ceasul. Nu știu dacă am un obiect anume, dar, dacă găsesc o pereche de pantaloni sau un tricou care să-mi placă, îmi iau câte trei bucăți, același model, aceeași culoare. Dacă mă vede cineva cu același tricou sau aceeași pereche de jeanși, să știe că nu port aceleași haine în fiecare zi. Doar am mai multe obiecte vestimentare de același tip.

Care ar fi tendințele pe care le-ai încerca în această vară?

Nu mă pricep la tendințe, nu sunt genul de om care merge cu turma și nu copiez. Sunt natural și aia e, nu ­mi-am pus niciodată problema dacă sunt în trend sau nu.

Cum arată meniul tău zilnic?

Meniul meu zilnic este foarte bine elaborat și l-ar speria și pe cel mai bun nutriționist. Mănânc toate prostiile din lume, într-o ordine complet dezorganizată, începând cu faptul că mănânc ciorbă seara, după care felul doi în loc de micul dejun, micul dejun noaptea, tot felul de produse junkfood, în orice moment al zilei. Dar fac mult sport… și atunci îmi permit.

Desertul preferat?

Nu eram înnebunit după dulce, dar de când m-am întors de la Exatlon am dobândit această nevoie și caut tot timpul ceva ce se cheamă profiterol.

Care este primul lucru pe care îl faci atunci când vine vremea călduroasă?

Primul lucru pe care îl fac este să plec la mare, clar, negreșit. Mă duc să mă întâlnesc cu marea, mă cheamă la ea.

FAMILIE

Ce vă place să faceți, tu și ­fiul tău, atunci când sunteți împreună? Care este locul vostru de distracție preferat?

Facem toate prostiile din lume, tot timpul. Avem o ­frumoasă relație de prietenie în primul rând și mă pun la mintea lui de cele mai multe ori. Am avut o perioadă în care ne jucam mult tot felul de jocuri video și, recunosc, mă cam bătea. Acum, de când a devenit și el fan fotbal, mă chinuie să ne jucăm cu mingea, iar eu sunt stângaci complet în acest sport. Încerc să fac tot ce îi ­face lui plăcere. N-avem un loc de distracție preferat, ne distrăm peste tot. Dacă mergem la restaurant, ne distrăm în restaurant, dacă mergem în mall, ne distrăm în mall, dacă ne întâlnim la ștrand, ne distrăm la ștrand.

Ce planuri aveți pentru vara asta?

În prima parte a lunii august, el tot timpul vine la mare și petrecem timp împreună.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă