36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăLifestyleVassaras, mulţumit de activitatea sa la Comisia Centrală a Arbitrilor

Vassaras, mulţumit de activitatea sa la Comisia Centrală a Arbitrilor

Kyros Vassaras este mulţumit de activitatea sa la Comisia Centrală a Arbitrilor, chiar dacă nu petrece foarte mult timp în România.

''Poți să vii la serviciu timp de două săptămâni sau o lună și să nu faci nimic'', a spus Vassaras. Grecul a dat asigurări că, de fiecare dată, ţine cont de munca celui pe care îl analizează şi nu de persoana acestuia.

Vassaras a vorbit şi despre importanţa eliminării rasismului de pe stadioanele din România și a menționat că există astfel de gesturi nu numai împotriva jucătorilor, dar și împotriva arbitrilor, potrivit Agerpres.

Kyros Vassaras s-a referit și la cooperarea internațională cu alte federații și efectuarea unor schimburi de experiență, cu arbitri din străinătate, evocând Irlanda, Qatar și Ucraina.

Vassaras a spus că va căuta arbitri care să oficieze meciurile importante din Liga Întâi. Grecul i-a susţinut pe arbitrii care dau multe cartonaşe galbene şi crede că aceştia îi protejează pe fotbalişti sancţionând contactele violente.

Vassaras, prezentat la începutul lunii august ca președinte al CCA, are 48 de ani și a fost arbitru FIFA între 1998 și 2009.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă