Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

https://pixabay.com/en/go-pro-pen-notepad-travel-vacation-1478810/

Vacanță reușită: 5 pași pentru un concediu fără bătăi de cap

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2018 - 09:44

Ți-ai propus ca, în mai puțin de o lună, să pleci în primul concediu mai lung de anul acesta? Iată ce trebuie să faci dacă vrei să ai parte de o vacanță reușită.


Alege cu grijă destinația de vacanță

Primul lucru pe care obligatoriu il ai de făcut pentru o vacanță reușită este să-ți alegi destinația. Dacă ți-ar plăcea să-ți faci sejurul în țară, noi îți recomandăm să mergi în Delta Dunării, una dintre cele mai frumoase destinații turistice din întreaga lume. În Delta Dunării ai nenumărate variante de locuri pentru a-ti petrecec vacanța, iar printre cele mai bune se numără și satul Sfântu Gheorghe, din comuna cu același nume. Merită să te duci în concediu în Sfântu Gheorghe, deoarece o să găsești condiții foarte bune de cazare în Delta Dunării, o să mănânci excelent și, în plus, o să poți să faci multe excursii. Bineînțeles, cu barca!


Ia în calcul toate costurile

Bugetul de concediu poate să-ți dea foarte mari bătăi de cap, în cazul în care nu iei în calcul toate cheltuielile. Așadar, dacă îți dorești o vacanță reușită și fără stres, ocupă-te cu atenție de buget. Ține cont de costurile cu transportul, cazarea, mâncarea și asigurările de călătorie, atât pentru tine cât și pentru persoanele care vor fi alături de tine în vacanță. De asemenea, ar fi bine ca, în momentul în care îți calculezi bugetul pentru concediu, să ai în vedere și cheltuielile cu excursiile în Delta Dunării, precum și cele cu achiziția de suveniruri. Totodată, pune-ți la tine și niște bani „de rezervă”, care îți vor prinde foarte bine în situații neprevăzute.


Fă-ți bagajul inteligent

Ca să ajungi în Sfântu Gheorghe, o să fie nevoie să iei mașina sau autocarul până în Tulcea, cel mai probabil, iar de acolo să continui pe mare, cu o navă sau cu barcă modernă, până la destinația ta. Prin urmare, este esențial să-ți faci inteligent bagajul, astfel încât să-ți iei tot ce îți trebuie la tine și nici să nu cari foarte mult. Ca sa nu uiți nimic acasă și bagajul să nu fie foarte greu, ar fi indicat să-ți iei la tine doar lucrurile indispensabile. Cel mai simplu ar fi să treci, pe o foaie, toate obiectele de care vei avea nevoie pentru o vacanță reușită. Apoi, nu-ți mai rămâne decât să le împachetezi și să le așezi într-o geantă sau într-un troller.


Stai departe de stres

Dacă vrei să ai parte de o vacanță reușită, este foarte important să nu lași pe nimeni și nimic să te enerveze. Indiferent de evenimentele neplăcute pe care s-ar putea să le trăiești în concediu, cel mai bine ar fi să le accepți și să treci peste.


Lasă loc de improvizații

Este perfect dacă alegi să-ți planifici fiecare activitate importantă din concediu, însă este obligatoriu și să lași loc de improvizații și să-ți permiți să fii spontan. Pentru că mergi în concediu, nu-i așa?  

 

 

Comentarii

loading...