Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Specialistii E-Camere recomanda camere de supraveghere exterior pentru protejarea bunurilor, supravegherea proprietatii si siguranta familiei tale (P)

Chiar daca ati luat decizia de a achizitiona un sistem de supraveghere pentru securizarea proprietatii si a locuintei, este esential sa cunoasteti si variantele eficiente si articolele performante, pentru ca investitia sa-si dovedeasca utilitatea, la nevoie.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2017 - 15:57

Chiar daca ati luat decizia de a achizitiona un sistem de supraveghere pentru securizarea proprietatii si a locuintei, este esential sa cunoasteti si variantele eficiente si articolele performante, pentru ca investitia sa-si dovedeasca utilitatea, la nevoie.

Aceste camere de supraveghere exterior ajuta la inregistrarea unor imagini clare, in care pot fi identificate usor persoanele implicate intr-un eventual jaf, ceea ce se numeste monitorizare eficienta a spatiului care necesita a fi protejat.

Camere supraveghere exterior de la E-Camere - Partile componente ale unui sistem de supraveghere eficient

Devenite populare in ultimii ani, posibilitatile de monitorizare cu ajutorul unor camere supraveghere exterior variaza in functie de model, caracteristici tehnice si pret.

Tot din cauza cresterii cererii de astfel de articole, piata vanzarilor in domeniu este invadata cu modele care nu asigura siguranta si nu sunt la fel de eficiente ca produsele achizitionate de pe un site specializat.

Prin urmare, este esential sa va consultati doar cu specialisti in acesti domeniu pentru achizitioanarea unor produse  certificate.

Partile componente ale unui sistem complet de supraveghere video digital

Desi inca sunt disponibile spre vanzare, sistemele analogice sunt treptat inlocuite de sistemele performante digitale, gratie performantei sporite pe care o ofera.

Sistemele de supraveghere video digitale presupun achizitia urmatoarelor produse:

       -  Inregistrator video de retea (NVR- network video recorder);

       -  Mediu de stocare al imaginilor (Hard Disk);

       -  Camere IP digitale;

       -  Sursa de alimentare pentru camere;

       -  Cabluri pentru conectarea in retea (FTP sau UTP) si mufe RJ45 pentru acestea;

       -  Sursa neintreruptibila de energie (UPS);

       -  Monitor afisare locala;

       -  Accesorii necesare pentru instalare: copex, doze etc.

Cei care opteaza pentru monitorizarea prin instalarea unor camere supraveghere exterior se bucura de toate beneficiile aduse de acestea:

       -  Supravegherea permanenta a exteriorului locuintei, fie ca sunteti sau nu la adresa respectiva;

       -  Posibilitatea de a vedea cine este la usa dinante de a raspunde;

       -  Completarea unui sistem de alarma, pentru o securizare eficienta a proprietatii;

       -  Existenta dovezilor inregistrate in cazul unui jaf;

Sisteme de supraveghere de la E-Camere.ro - Principalele tipuri de camere supraveghere exterior comercializate

Compania Polites Online SRL, reprezentata de magazinul online E-Camere.ro se adreseaza oricarui tip de client, atat persoane fizice cat si juridice.

Pentru asigurarea unui nivel inalt de securitate, este esentiala achizitia echipamentelor profesionale de supraveghere.

De aceea, E-Camere.ro comercializeaza doar aparatura produsa de cei mai cunoscuti furnizori in domeniu: Mazi, KMV, Guard View, HikVision, Dahua, TVT, E-sol, Vidy.

Varietatea de modele este foarte mare, insa clasificarea si selectarea modelului potrivit se face in principal in functie de tehnologia utilizata:

       -  Tehnologie analogica;

       -  Tehnologie HDCVI;

       -  Tehnologie HDTVI;

       -  Tehnologie AHD.

Gama variata de camere supraveghere exterior, precum si accesoriile necesare instalarii sunt disponibile pe www.e-camere.ro

Personalul specializat testeaza permanent noile tehnologii aparute, astfel incat clientilor le sunt propuse ultimele variante pentru crearea unui sistem de supraveghere performant si eficient, indiferent de proprietatea pe care doresc sa o securizeze.

Date de contact 

Pentru toate produsele achizitionate prin intermediul magazinului online E-Camere.ro, clientii beneficiaza de garantie extinsa pana la 3 ani.

Beneficiati de consultanta gratuita si sfaturile profesionale ale specialistilor E-Camere pentru o alegere corecta pentru camere supraveghere exterior eficiente, apeland numarul de telefon:

0765 487 387 - Departamentul tehnic

Comentarii