Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Exit Poll Rezultate Europarlamentare:
PSD 25,8%, PNL 25,8%, USR Plus 23,9%, Pro România 5,7, UDMR 5,5%, PMP 5,2%

Unde se servește cea mai bună narghilea din București?

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2019 - 16:26

Localurile, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, sunt pline de oameni care aleg să-și petreacă timpul liber după muncă într-un mediu potrivit. Alerta, stresul și multitasking-ul sunt câteva cuvinte cheie care caracterizează tânărul bucureștean. Într-un studiu recent s-a arătat că tinerii își petrec timpul liber în locuri unde aventura și adrenalina sunt stimulate, mai precis, acolo unde pot sta cu prietenii, pub-uri / club-uri / lounge-uri.

Pe piață, aceste localuri apar ca un refresh pentru background-ul HoReCa din București, mai ales în zonele istorice ale Bucureștiului, precum Centrul Vechi. Preponderent, tinerii aleg să-și petrecă timpul liber în lounge-uri unde se identifică cu povestea localului, dar, mai ales, acolo unde calitatea produselor oferite este superioară. Există multe pub-uri care au în meniu narghilea și arome diverse, doar că există puține locuri unde atât prepararea narghilelei, cât și aroma, sunt calitative.

Narghileaua este un obicei preluat din Orientul Mijlociu și Africa, pregnant în societatea europeană de mai bine de 400 de ani. Cel care prepara „hookah” era considerat un adevărat maestru, deoarece pregătirea narghilelei necesita pricepere și talent. Scopul fumatului de narghilea este de a crea o poveste între oamenii de la masă, cu efort fizic minim.

Ce diferențiază un local de altul?

De altfel, un aspect important este poziționarea față de consumator. Paradigma de acum nu se bazează, neapărat, pe povestea din spate, ci pe felul cum este spusă această poveste. Cu cât clientul se identifică mai mult cu maniera de comunicare a localului, cu atât acesta va frecventa localul respectiv. O masă delicioasă și aromată, o băutură bună și o narghilea pe măsură, plus un ambient cu care clientul să se identifice, sunt doar câteva aspecte după care tânărul se ghidează în selectarea unui loc în care să petreacă timp relaxant cu prietenii săi. Este greu de găsit un loc care să satisfacă aceste aspecte importante.

Prin cele două locații, Ganesha Caffe îmbrățișează același concept cu decor oriental, cu personal pregătit și cu cea mai calitativă narghilea din Bucuresti pentru toți prietenii care trec pragul localului.

Ganesha este un zeu indian cu cap de elefant. Este copilul zeului Shiva, unul dintre cei mai importanți zei din zona hinduismului. Iconografiat, Ganesha, de obicei, este portretizat dansând, luptându-se, jucându-se sau stând, rațional reieșind faptul că este un zeu invocat pentru îndepărtarea obstacolelor și pentru ocrotirea familiei.

Ganesha Caffe - narghileaua cu gheață

Există o varietate de alegeri în ceea ce privește aroma de narghilea. În meniu sunt câteva recomandări, printre care și vestita „narghilea cu gheață” adorată și comandată de majoritatea clienților. De asemenea, fiecare client poate alege orice combinație de arome din meniu.

Ganesha Caffe Victoriei - Un cărbune de timp

Povestea de narghilea care durează „un cărbune de timp” este un concept exclusiv oferit de noul local Ganseha Caffe Victoriei. Acesta se bazează pe faptul că o poveste de țigară durează câteva minute, spre deosebire de o poveste de narghilea care poate dura ore. O narghilea de la Ganesha Caffe Victoriei Bucuresti este un element intim care are ca scop apropierea celor care stau la masă.

Comentarii

loading...