14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleUnde puteți găsi cele mai variate tipuri de tencuială decorativă?

Unde puteți găsi cele mai variate tipuri de tencuială decorativă?

Tencuiala decorativă este ultimul stat pe care îl aplicăm pe fațada unei clădiri. De calitățile și proprietățile ei țin atât estetica casei, cât și rezistența sa în timp. Tocmai de aceea, atunci când vrem să luăm cea mai potrivită decizie, trebuie să căutam atât informații despre calitățile produselor disponibile pe piață, cât și să găsim un magazin  din care să putem cumpăra ușor produsele care ne interesează.

 

În magazinul online numit Tencuialadecorativa.ro, dedicat acestui tip de achiziții, găsiți tot ce aveți nevoie pentru a cumpara tencuiala și produse pentru izolare și finisare fațade. Varietatea de tipuri de materiale de constucții de acest tip este atât de mare, încât este imposibil să nu găsiți cea mai potrivită soluție pentru amenajarea voastră.

 

Din acest loc puteți achiziționa tot ce vă trebuie pentru izolarea și finisarea de calitate a unei fațade. Materiale de construcții pe care le puteți cumpăra din acest magazin sunt:

  • tencuială decorativă
  • tencuială de soclu
  • grund
  • termosisteme.
     

Principale tipuri de tencuiala decorativa pe care le puteți procura din acest magazin sunt: tencuială decorativă minerală sau acrilică, siliconică, silicatică și moziacată. Denumirea lor vine de la o serie de ingrediente pe care le au în compoziția lor și care le conferă anumite proprietăți.

Tencuila decorativă minerală este un amestec de ciment alb, var, pigmenți, adaosuri minerale și rășini sintetice. Este cel mai utilizat tip de tencuială și are cel mai accesibil preț. Ea își îndeplinește bine rolul de a permite trecerea vaporilor dinspre interior inspre exterior și rezistă bine la intemperii.

Tencuiala decorativă siliconică are la bază rășini siliconice, combinate cu diverse ingrediente minerale și pigmenți. Ea are o mai mare permeabilitate la vapori față de cea acrilică, nu permite patrunderea apei și este rezistentă la foc.

Tencuiala decorativă silicatică este obținută din silicat de potasiu, în amestec cu pigmenți anorganici și ingrediente minerale. Este foarte rezistentă la radiațiile ultraviolete, umiditate, foc și este durabilă în timp.

Tencuiala mozaicată este un produs care se folosește în zona soclului și a gardurilor. Aceasta are în componența sa rășini sintetice, granule de marmură și de cuarț, fiind foarte rezistentă la impact mecanic și la precipitații.

În acest magazin puteți găsi variante de tencuieli decorative de la cei mai importanți producători din domeniu, precum: Expert Extreme Paints – Noua, Deko, Vinarom, Duraziv, Danke, Savana, Kober.

În funcție de ingrediente, de tehnologia folosită, de producător, de buget, de proprietățile necesare și de preferințele personale, orice persoană sau companie poate găsi aici produsul de care are nevoie.

Indiferent de varianta aleasă, acrilică, silicată, siliconică, mozaicată sau cu fibre de carbon, tencuala trebuie să fie întotdeauna aplicată respectând cu stictețe toate informațiile privind  recomandările de utilizare, uscare, finisare. Doar astfel poate fi garantată calitatea produselor și se asigură rezistența și durabilitatea finisajelor în timp.

Pentru a consulta oferta, a vedea mai multe detalii, a alege cea mai bună tencuială decorativă sau de soclu și a cumpăra produse de calitate de la cei mai importanți producători, accesați cu încredere magazinul online Tencuialadecorativa.ro!

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă