Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un tânăr mut a primit sute de oferte de muncă după ce povestea lui a devenit virală pe Facebook

Macandi Lovoile, din Fort Myers, Florida, a devenit mut în 2017 după ce medicamentele pe care le lua i-au distrus abilitatea de a vorbi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2018 - 12:20

Acest lucru i-a adus numai probleme, de la pierderea job-ului, până la incapacitatea de a conduce o maşină, fiind nevoit să meargă kilometri întregi în fiecare zi în căutarea unui loc de muncă, conform Thisisinsider.com.

Tânărul obişnuia să meargă pe stradă cu o scrisoare, în care explica situaţia în care se află. Într-o zi a întâlnit-o pe străina care i-a schimbat viaţa, Tiera Lugo. Lovoile a menţionat că a încercat să găsească un loc în care să lucreze, dar a fost respins de către 17 firme diferite. Fata a postat povestea tânărului în vârstă de 19 ani pe Facebook, apelând la ceilalţi utilizatori pentru a distribui povestea sa şi pentru a-l ajuta să îşi găsească un job.

Lovoile a menţionat în scrisoare că este energic, loial şi că munceşte din greu, dar şi că este dispus să meargă oricât până la locul de muncă fără a întârzia. Postarea a atras atenţia a peste 200 de persoane, care i-au dat mesaje băiatului cu oferte de muncă. El urmează să decidă unde se va angaja şi vrea să utilizeze salariul de la noul său job pentru a-şi recupera vocea. 

Comentarii

loading...