Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un supermarket va permite, în parcarea sa, o şedinţă foto nud la care s-au înscris 11.000 de persoane

Lanţul de supermarketuri australian Woolworths a comunicat că artistul american Spencer Tunick poate folosi parcarea magazinului pentru o şedinţă foto nud în masă, schimbându-şi decizia iniţială.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.06.2018 - 16:58

În aprilie, Woolworths a respins cererea lui Tunick motivând că evenimentul ar fi prea perturbator pentru o zi de sâmbătă.

Drept urmare, a fost lansată o petiţie online pentru susţinerea artistului. Woolworths a comunicat ulterior că se poate folosi parcarea magazinului timp de o oră într-o dimineaţă de luni.

Şedinţa foto face parte din festivalul de artă Chapel Street Provocare care are loc în Melbourne.

Aproximativ 11.000 de persoane s-au înscris până acum pentru şedinţa foto care va avea loc pe 9 iulie, mult mai mulţi faţă de capacitatea parcării.

Tunick, celebru pentur fotografiile sale reprezentânt mulţimi de oameni dezbrăcaţi, a şi mulţumit lanţului comercial, pe pagina sa de Facebook pentru că a acceptat să găzduiască evenimentul.

 

Comentarii

loading...