Un serial despre viaţa actriţei Audrey Hepburn, în pregătire

Un serial despre viaţa actriţei Audrey Hepburn este dezvoltat de Wildside, compania italiană de producţie care a realizat, între altele, „Tânărul papă/ The Young Pop” şi „Prietena mea genială/ My Brilliant Friend”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2018 - 13:25

Filmările sunt programate să înceapă în 2020, informează Variety.

Va fi pentru prima dată când Hepburn, cunoscută pentru roluri din filme ca „Sabrina”, „Roman Holiday”, „Breakfast at Tiffany’s” şi „My Fair Lady”, va fi subiectul unui serial.

Wildside, deţinută de compania de producţie şi distribuţie Fremantle, a anunţat că serialul de limbă engleză va avea la bază un scenariu scris de Luca Dotti, fiul lui Hepburn, şi de jurnalistul şi scriitorul italian Luigi Spinola.

Tatăl lui Dotti a fost psihiatrul italian Andrea Dotti, cu care Hepburn a fost căsătorită între anii 1970 şi 1980.

Dotti şi Spinola au scris împreună „Audrey at Home”, o biografie şi carte de bucate lansată în 2015. Cercetările lor au avansat, mai ales în ceea ce priveşte „anii de formare a lui Hepburn”, care vor fi transpuşi în serial.

Show-ul TV nu are încă un titlu, iar mai multe detalii vor fi anunţate curând.

Audrey Hepburn (4 mai 1929 – 20 ianuarie 1993) a fost o actriţă de film britanică, născută în Belgia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. S-a remarcat în filme precum „Sabrina”, „Vacanţă la Roma/ Roman Holiday”, „Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's” şi „My Fair Lady”. A câştigat numeroase trofee, inclusiv un Oscar pentru rolul principal din „Vacanţă la Roma”. Ultimul film în care a jucat a fost „Always” (1989), de Steven Spielberg. Audrey Hepburn, care şi-a dedicat o importantă parte din viaţă campaniilor umanitare, este considerată şi în prezent un model de frumuseţe şi de eleganţă, iar imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare.

Comentarii