1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăLifestyleUn orășel din Texas a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban

Un orășel din Texas a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban

Întregul orășel Mustang, Texas – un punct pe hartă, în afara I-45, a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban cu o populație de 21 de persoane, conform ultimelor date de recensământ, relatează CNN.

Un prieten trebuia să îl vândă, a declarat Cuban pentru Dallas Morning News. „Nu știu ce voi face cu orașul, dacă voi face ceva”, a declarat Cuban pentru ziar, conform jurnalul.ro.

Orașul a fost fondat la începutul anilor 1970, când era cunoscut mai ales ca o fântână în comitatul Navarro, altfel secetos, potrivit ziarului. În aceste zile, acolo nu mai există decât un parc de rulote și un club de striptease, Wispers Cabaret, care este degradat. Vineri, Google Maps a arătat că numele clubului a fost modificat în „Mark Cubaret”.

În acest orășel din Texas, cumpărat de miliardarul Cuban, este și un aligator ca atracție

Orașul are și un aligator „rezident” într-unul dintre iazurile sale, a declarat Mike Turner, broker imobiliar din Dallas, pentru Morning News.

Nu este clar cât a plătit Cuban pentru oraș, dar pentru cineva cu o avere netă de aproape 6 miliarde de dolari, aproape sigur a fost o afacere. Se pare că orașul a fost scos la vânzare în 2017 pentru 4 milioane de dolari, dar Turner a spus că prețul a fost supraevaluat, chiar și atunci când prețul de listare a fost redus la jumătate.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vaccinarea, obligatorie în Austria. De când se aplică măsura

Vaccinarea devine obligatorie în Austria. Măsura intră în vigoare din februarie și se aplică în cazul celor de peste 18 ani. Decizia, anunțată de...
00:01:01

Flightradar urmărește avionul lui Djokovic care părăsește Australia

Serviciul global de urmărire al zborurilor Flightradar a urmărit zborul Emirates cu destinația Dubai, în care se afla Novak Djokovic. Avionul a decolat duminică, 16...

Republica Moldova întărește relația cu NATO, dar fără să solicite aderarea

Republica Moldova întărește relația cu NATO, dar fără să solicite aderarea la Alianța Nord - Atlantică. Această poziție este exprimată în Planul Individual de Acțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă