28.2 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăLifestyleUn orășel din Texas a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban

Un orășel din Texas a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban

Întregul orășel Mustang, Texas – un punct pe hartă, în afara I-45, a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban cu o populație de 21 de persoane, conform ultimelor date de recensământ, relatează CNN.

Un prieten trebuia să îl vândă, a declarat Cuban pentru Dallas Morning News. „Nu știu ce voi face cu orașul, dacă voi face ceva”, a declarat Cuban pentru ziar, conform jurnalul.ro.

Orașul a fost fondat la începutul anilor 1970, când era cunoscut mai ales ca o fântână în comitatul Navarro, altfel secetos, potrivit ziarului. În aceste zile, acolo nu mai există decât un parc de rulote și un club de striptease, Wispers Cabaret, care este degradat. Vineri, Google Maps a arătat că numele clubului a fost modificat în „Mark Cubaret”.

În acest orășel din Texas, cumpărat de miliardarul Cuban, este și un aligator ca atracție

Orașul are și un aligator „rezident” într-unul dintre iazurile sale, a declarat Mike Turner, broker imobiliar din Dallas, pentru Morning News.

Nu este clar cât a plătit Cuban pentru oraș, dar pentru cineva cu o avere netă de aproape 6 miliarde de dolari, aproape sigur a fost o afacere. Se pare că orașul a fost scos la vânzare în 2017 pentru 4 milioane de dolari, dar Turner a spus că prețul a fost supraevaluat, chiar și atunci când prețul de listare a fost redus la jumătate.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ca să fii cinstit, elimini noțiunea de hoție

Cu siguranță vă mai amintiți de productivii ani ’90 și începuturile Mileniului III cu celebrele fabrici de diplome universitare, când se ajunsese ca în...

ONU spune că primele exporturi de grâu după invadarea Ucrainei vor începe de săptămâna viitoare

Primele exporturi de grâu după invadarea Ucrainei de către Rusia sunt aşteptate să înceapă săptămâna viitoare, în conformitate cu un acord internaţional semnat în...

Salvați Copiii critică Legea învățământului preuniversitar

Prevederile proiectului Legii învățământului preuniversitar (LIP) vor adânci inegalitățile dintre copii, atrage atenția Salvați Copiii România. Organizația va trimite un set de propuneri către...
Ultima oră
Pe aceeași temă