4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleUn nou serial turcesc intră în grila Kanal D

Un nou serial turcesc intră în grila Kanal D

Fanii serialelor turcești vor avea ocazia să descopere, pe lângă o intrigă puternică și o dinamică aparte a firului epic, și actori apreciați de publicul din România, care s-au remarcat în producții difuzate anterior de Kanal D.

Superstarurile Kıvanç Tatlıtuğ (rolul Kadir) și Elçîn Sangu (Zeynep Tunc) au apărut în serialul “În dragoste și în război”, difuzat tot de Kanal D. Aceștia formează o distribuție de excepție în serialul La răscruce’, o poveste impresionantă despre faimă, regăsiri, alegeri, orgolii și puterea vindecătoare a dragostei, în lupta pentru supraviețuire.

 

Intriga serialului La răscruce’ începe puternic și îl are în centrul acțiunii pe Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) care își pierde soția și fiica într-un cumplit act terorist. Starea de vinovăție pentru cele întâmplate îl acaparează, acesta fiind tot mai hotărât să se sinucidă, provocând un accident de mașină. Însă decizia acestuia de a-și curma viața îi va schimba, fără voia sa, cursul vieții. Această decizie a personajului central are potențialul de a schimba cu totul și existențele celor implicați în accident – Kadir, Zeynep, Kerem (Alperen Duymaz) și Cemre (Melisa Asli Pamuk).

În urmă tragicului accident, Zeynep, care l-a cunoscut pe Kadir în orfelinat, îi va vindeca acestuia  sufletul rănit; sentimentele puternice pe care le au unul față de celălalt îi vor ajuta să facă față provocărilor dificile pe care le vor întâmpina. Pe celalt plan, Kerem și Cemre, care  împărtășesc și sunt legați de un mare secret, fac parte din două lumi total diferite. Cemre este moștenitoarea unei firme de avocatură, iar Kerem, un tânăr fără posibilități financiare, care are probleme cu legea.

Nu ratați premiera serialului „La răscruce’, joi,  21 ianuarie, la ora 23.30, la Kanal D! Impresionanta producție va putea fi urmărită două zile pe săptămână, în fiecare joi și vineri, la ora 23.30.

De săptămâna viitoare, producția „Prizonieră destinului’ va putea fi urmărită, în continuare, de luni până miercuri, la ora 20.00, la Kanal D!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă