Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook

Un guru din India care era dat în urmărire și-a creat propria țară.

Un guru indian, dat în urmărire de Poliţie pentru acuzaţii de agresiune sexuală, a anunţat că va crea o nouă ţară pentru hinduşi informează agenția Reuters.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

26.01.2020 - 21:51

Nithyananda Swami avea în trecut mii de adepţi printre care staruri de cinema şi politicieni din India şi din străinătate, a fost arestat în 2010 în urma unui scandal sexual. Ulterior, el a fost pus sub acuzare pentru viol şi răpire şi ar fi fugit din India.

În această săptămână, Nithyananda a anunţat într-un mesaj video publicat pe YouTube că își va crea propria ţară, dedicată “conservării, restaurării şi renaşterii unei culturi şi civilizaţii iluminate, bazate pe un hinduism autentic”. Țara se va denumi Kailaasa și va lupta împotriva încălzirii globale, va oferi asistenţă medicală gratuită şi va promova egalitatea de gen şi o dietă de tip vegetarian.

Toţi hinduşii practicanţi - în număr de peste 1 miliard - pot aplica pentru obţinerea cetăţeniei în Kailaasa, o ţară denumită după Muntele Kailash din Tibet, considerat sacru de hinduşi şi budişti, transmite Agerpres.

Comentarii