Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Un candidat la primăria orașului Piatra-Neamţ promite să înființeze un parc LEGO

Liviu Harbuz, candidat la funcția de primar al orașului Piatra-Neamț, promite alegătorilor că va înființa în zonă un parc Legoland.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.09.2020 - 18:33

Proiectul lui Liviu Harbuz, candidat la alegerile locale din partea partidului Pro România, a fost prezentat, joi, într-o conferință de presă, de fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Iurie Leancă, devenit membru al filialei Pro România din județul Neamţ.

"Când mi-a povestit despre ideea de a crea un Legoland am fost foarte bucuros. Efectele unui astfel de proiect pentru Piatra-Neamţ, pentru judeţul Neamţ şi regiune va fi enorm. Investiţia va fi de peste 300 de milioane de euro, peste 1.500 de locuri de muncă plus industria care se va dezvolta concomitent. Apoi efectul educativ pentru elevii din Piatra-Neamţ. Ca fost ministru de Externe şi prim-ministru, am capacitatea de a spune că aşa ceva este posibil", a susținut Iurie Leancă.

Comentarii