Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat trebuie să-i plătească milioane de dolari soţului amantei sale

Keith King, va trebui să primească despăgubiri în valoare de aproape 9 milioane de dolari din partea amantului soţiei sale, transmite BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 13:04

Hotărârea judecătorului Orlando Hudson i-a surprins pe mulţi, dar se bazează pe vechea lege a alienării de afecţiune, prin care femeia este considerată „proprietatea soţului său” şi care a rămas în vigoare în Carolina de Nord şi alte cinci state din ţară.

King spune că doreşte să îşi recupereze viaţa petrecută alături de Danielle, fosta sa soţie, alături de care are o fată în vârstă de 5 ani.

Keith King are 48 de ani şi deţine o firmă de biciclete BMX la care lucra şi fosta soţie. În august 2015, cuplul a participat la un eveniment în New York unde Danielle King l-a cunoscut pe Francisco Huizar. La scurt timp au început o relaţie amoroasă.

Vorbeau zilnic, se vedeau când puteau şi, potrivit documentelor de la tribunal, Huizar a venit să închirieze o cameră în apropierea casei cuplului în Durham, Carolina de Nord.

King a declarat că a ştiut despre infidelitatea soţiei sale încă de la început, când şi-a dat seama că aceasta primea numeroase apeluri de la acelaşi număr de telefon pe care el nu îl cunoştea.

Bărbatul a răspuns la unul dintre apelurile primite şi i-a spus lui Huizar că Danielle este căsătorită şi că ar trebui să nu o mai contacteze. Dar povestea de dragoste a continuat şi s-a prelungit încă un an şi jumătate , până în ianuarie 2017.

Femeia a refuzat să mai meargă acasă şi a cumpărat un apartament pe care l-a pus pe numele amantului. Aceasta l-a sunat într-o zi pe soţul său pentru a-i cere ajutor în legătură cu câteva probleme, iar atunci King a descoperit că Huizar locuieşte cu soţia sa.

În imaginile dintr-un videoclip, King ţipă şi o întreabă pe soţia sa dacă îl va alege pe amantul său, în timp ce Huizar îl strânge de gât. Pe fundal se aude vocea femeii care plânge şi spune că nu voia ca lucrurile să se întâmple astfel.

Confruntarea a fost benefică pentru King. Avocaţii săi au reuşit să demonstreze că fosta soţie l-a chemat intenţionat pe bărbatul înşelat la ea acasă. Scopul era să îl provoace pe acesta şi să-l filmeze în aşa fel încât să îl poată acuza de maltratare.

Avocaţii amantului au susţinut că omul doar încerca să-şi "protejeze prietena speriată de soţul ei", dar, fiind căsătorit cu ea, King avea un avantaj din punct de vedere legal.

Pe 26 iulie, judecătorul de la Tribunalul Superior , Orlando Hudson, i-a oferit lui King două milioane de dolari drept compensaţie şi 6,8 milioane pentru daune şi prejudicii.

Comentarii