12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleUn an nou, o nouă căsătorie pentru Pamela Anderson!

Un an nou, o nouă căsătorie pentru Pamela Anderson!

 

Viața amoroasă a Pamelei Anderson stârnește din nou surprinderea. Actrița din „Baywatch” a decis să se căsătorească din nou. După ce mai multe surse apropiate Pamelei declarau publicațiilor americane că aceasta ar fi făcut pasul cel mare din nou, în secret, Pamela a decis să confirme zvonurile pentru publicația DailyMail.

Alesul Pamelei Anderson este un bărbat mai tânăr decât ea, Dan Hayhurst, propriul ei bodyguard. Căsătoria a avut loc în ajunul Crăciunului în 2020. Nunta tradițională a avut loc în curtea întinsei proprietăți rurale pe care Anderson a cumpărat-o de la bunici în Ladysmith, în partea de est a insulei Vancouver:

„M-am căsătorit pe proprietatea pe care am cumpărat-o în urmă cu 25 de ani de la bunicii mei, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail. „Simt ca și cum cercul este acum complet. Sunt exact unde trebuie să fiu – în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat”.

Un apropiat al actriței a declarat pentru CNN că

„Pamela este mai fericită decât a fost vreodată și Dan nu ar putea fi mai încântat. S-a însurat cu literalmente fata visurilor lui”.

Anderson l-a cunoscut pe Hayhurst, care locuia pe insula Vancouver, la începutul pandemiei, anul trecut. De atunci, perechea a fost împreună 24/7. Pandemia i-a limitat pe cei doi în ceea ce privește invitații. Așadar Anderson și Hayhurst au ales să aibă o nuntă simplă, intimă, fără familie sau prieteni prezenți:

„Am preferat să fim noi și atât”, a mai povestit Pamela.

Cuplul nu a dorit să aibă nici domnișoară de onoare, nici cavaler. Anderson locuiește în Ladysmith, pe coasta de est a insulei Vancouver, de la 1 iulie 2019. De când s-a întors la casa părintească, a investit 1 milion de dolari în proprietatea pe care o deține, renovând-o după gusturile sale. Bodyguard-ul ei, acum și soț, Dan, a ajutat-o la renovări încă de la început.

 

 

 

Decizii bune și nu prea…

 

În ceea ce privește căsniciile, Pamela a avut parte de 4 mariaje eșuate.  Pamela Anderson a fost căsătorită între anii 1995 şi 1998 cu rockerul Tommy Lee, cu care are doi băieți deja mari.

Starleta canadiană a fost căsătorită de două ori cu jucătorul profesionist de poker Rick Solomon, în 2007 și 2013 și s-a măritat de asemenea cu cântărețul american Kid Rock în 2006, divorțând în același an.

Ultimul divorț al Pamelei a fost în 2020, la doar 12 zile după ce s-a căsătorit cu producătorul american Jon Peters. Cei doi au avut o relație în urmă cu 30 de ani și, potrivit The Hollywood Reporter, s-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni și au reluat relația, dar au încercat să fie cât mai discreți și să stea departe de ochii presei și ai curioșilor.

Concomitent cu aflarea veștii că Pamela Anderson s-a căsătorit la finele lui 2020, actrița a făcut și un anunț important pe contul ei de Instagram. Ea și-a anunțat fanii că nu va mai posta nimic pe conturile ei de social media – Twitter, Facebook sau Instagram. „Nu am fost niciodată interesată de social media. Și acum că mă mulțumesc cu viața care mi-a fost inspirată de lectură și de a fi în natură, sunt liberă. Vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Să sperăm că veți găsi puterea și inspirația ca să vă urmați scopul în viață și să încercați să nu fiți seduși de timpul pierdut. Asta este ce EI doresc și se folosesc pentru a face bani. Trebuie să aveți control asupra minții voastre”, a scris ea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă