15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleULTIMĂ ORĂ. Lady Gaga a fost jefuită! Ce se întâmplă cu artista

ULTIMĂ ORĂ. Lady Gaga a fost jefuită! Ce se întâmplă cu artista

Persoana angajată de cântăreața Lady Gaga în rolul de Pet Sitting, adică cel specializat în plimbatul câinilor, a fost împușcată în piept de 4 ori, de doi bărbați în Los Angeles. Incidentul a avut loc, conform DailyMail, miercuri seara. Cei care au recurs la acest gest au furat și doi dintre cei doi buldogi francezi ai vedetei.

Ryan Fischer ieșise la plimbare cu căteții miercuri seară, în jurul orei 22.00, în West Hollywood, când a fost împușcat în afara casei sale de pe bulevardul Sierra Bonita.

În momentul în care poliția a ajuns la locul faptelor, Fischer a fost găsit conștient, dar cu dificultăți de respirație. El a fost transportat la spital într-o stare „gravă”, au spus oficialii.

Doi dintre câinii lui Gaga, Koji și Gustavo, au fost furați. Între timp ce al treilea, Asia, a fugit și a fost recuperată ulterior de poliție.

Fischer a avut grijă de cei trei câini în timp ce Gaga este plecată în Italia.

Polițiștii i-au descris pe suspecții din împușcare ca doi bărbați de culoare, care purtau șepci de baseball. Aceștia au fugit de la fața locului spre nord, pe bulevardul Sierra Bonita, cu un BMW alb, a spus poliția.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă