Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UB40 şi Ky-Mani Marley, la festivalul GreenSounds din Herăstrău

The Hives, UB40 featuring Ali Astro & Mickey şi Ky-Mani Marley sunt capete de afiş ale celei de-a cincea ediţii a festivalului GreenSounds care va avea loc în parcul Herăstrău, între 24 şi 26 august.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2018 - 10:26

Lineup-ul este completat de Subcarpaţi Acoustic, Sofa Surfers, Club des Belugas, Implant pentru Refuz, Coma, Grimus, Omul cu Şobolani, ROA, The Amsterdams, Toulouse Lautrec, Mr.jurjak, RoadkillSoda, The Kryptonite Sparks, NEXT EX, Basska, The Details, Valeria Stoica, NoruNegru, Veran Zorilă, GUZ, K-lu şi CS84.

Pe lângă concerte, vor fi organizate diverse activităţi, dar şi un spaţiu dedicat gastronomiei internaţionale şi un bazar urban.

Accesul este liber.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin Creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

Comentarii

loading...